Logistiker

Gerdmans Inredningar AB är ett företag som genom sitt heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakter hjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

Nu söker vi en Logistiker

Är du en strukturerad, effektiv och målinriktad person som drivs av möjligheten att få ta eget ansvar? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som logistiker hos oss vara helt rätt för dig. Vi erbjuder dig en operativ roll inom logistikavdelningen i ett framgångsrikt företag tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.

Dina arbetsuppgifter

  • Leveransbevakning
  • Support till lagerverksamhet/säljteam
  • Fakturahantering
  • Orderbekräftelse
  • Transportbokningar
  • Tull/Intrastat

Vem är du?

Som person är du noggrann, ansvarsfull och strukturerad. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är analytisk, effektiv och målinriktad. Du uppskattar ett högt tempo och har kunskaper från ett eller flera av områdena inköp, transport, tull, ekonomi och logistik, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet. Du en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående, driven och flexibel i ditt arbete. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö där saker går snabbt.

Vad kan vi erbjuda?

Hos Gerdmans blir du en del av ett team som trivs tillsammans. Vi jobbar aktivt med att ständigt utveckla teamet, oss själva och våra arbetsuppgifter. Med 70 års erfarenhet fortsätter vår framgång genom att förbättra våra kunders vardag med effektiva arbetsplatser och god service. Det ska vara tryggt och enkelt att anlita Gerdmans. Vi tar ett tydligt kvalitetsansvar och söker alltid efter de mest hållbara lösningarna.

I denna rekrytering samarbetar Gerdmans med Nilsson & Mossberger. Tjänsten är ett vikariat på heltidmedplaceringi Markaryd. Vikariatet är 1 år och 9 mån. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 och Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!