Logistikutvecklare/Transportinköpare

Rekryteringen Avslutad

Sedan 1830 har vi handlat med salt; salt till vägunderhåll, djurhållning och vattenavhärdning såväl som till matlagning och livsmedelsindustri. Vi handlar också med produkter för lantbruket och med kemiprodukter. Vår långa erfarenhet av salt i alla dess former gör att vi kan hjälpa våra kunder med både specialanpassningar och produktutveckling. Salinity är Europas största oberoende saltdistributör med dotterbolaget Hanson & Möhring, se gärna www.hanson-moehring.se

Det blir din huvuduppgift att optimera och samordna vårt logistikflöde samt finna de mest kostnadseffektiva transporterna. Tjänsten kräver en kontinuerlig uppföljning av marknadsutvecklingen. Lagerstyrning och flödesanalys omfattas också av tjänsten.
Vi tror att du har några års erfarenhet som inköpare eller logistiker och en relevant ekonomisk eller teknisk utbildningsbakgrund med inriktning mot logistik. Förhandlingsvana är en förutsättning för att lyckas.

Du behärskar engelska, ser helheten och kan finna kreativa logistiklösningar. Med en hög ambitionsnivå och en analytisk förmåga har du viljan att växa med företaget. Känner du igen dig kan vi erbjuda ett varierande arbete i en global verksamhet där endast din egen ambition sätter gränsen för utvecklingen.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger på telefon: 0701-460 390. Vi ser fram emot din skriftliga ansökan senast den 11 juni 2009. Märkt ”logistikutvecklare” sänd till info@enoem.se