Lösningsinriktad OEM Säljare

KLE startades 1990 och har lett utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. KLE erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Alliance – med produktion i både Europa och USA. 2013 uppgick omsättningen till 74 mkr och KLE är idag 30 anställda. Målsättning är att öka sortimentet snabbare än någon annan. För mer information om företaget se: www.kle.se

Rekryteringen avslutad

Med placering i Göteborg söker vi nu en Lösningsinriktad OEM Säljare

Det blir din huvuduppgift att underhålla och utveckla företagets relationer med OEM kunder på den svenska marknaden. Det finns stora likheter med en KAM tjänst. Du arbetar långsiktigt med företagets stora kunder och kommer in tidigt i deras produktutveckling.

Målet med tjänsten är att öka närvaron i ett tidigt skede ute hos kunden för att vara med och ta fram en lösning efter specifika krav på design och funktionalitet. Eftermarknadskunderna utgör även en viktig del. I tekniskt djupgående frågor har du stöd av utvecklingsavdelningen. I ett nästa steg kommer du bearbeta nya kunder och marknadssegment både i Sverige och utomlands.

Du arbetar självständigt och rapporterar direkt till VD. Tjänsten kommer att innebära resor.

Vi tror du har gedigen erfarenhet av relationsskapande försäljning och ett stort teknikintresse. Erfarenhet av arbetsfordon är meriterande. Vi värderar dina personliga egenskaper högt. För att lyckas krävs uthållighet samt förmågan att lyssna och förstå kundens behov. Personen vi söker är social, lyhörd och samarbetsinriktad. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Dina drivkrafter är nyfikenhet, teknik och affärer.

Vill du spela en viktig roll i företagets marknadsutveckling?  Då kan vi erbjuda en spännande utmaning i ett företag som leder utvecklingen i branschen. Känner du igen dig i beskrivningen ser vi fram emot din ansökan märkt ”OEM Säljare KLE” senast den 9/2. Skicka din ansökan till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.