Lösningsorienterad Tekniker

Sundqvist Components AB förädlar ett brett sortiment av polymera material från hela världen genom stansning. Med sin kundnära produktutveckling och sitt professionella tjänsteutbud levererar Sundqvist lösningar som möter högt ställda krav på tekniska prestanda och design. Våra kunder återfinns bland de största varumärkena och industrierna i Norden. NMC är ett internationellt företag inom utveckling, produktion och marknadsföring av polymera material. Globalt omsätter NMC 201 miljoner Euro och har 1200 medarbetare. Huvudkontoret finns i Eyenatten, Belgien. För mer information se www.nmc.se

Rekryteringen avslutad

Med placering i Malmö söker vi nu en Lösningsorienterad Tekniker

Du kommer ta ansvar för kundprojekt från start till implementering och uppföljning i produktionen. En viktig del av det dagliga arbetet är produktkalkylering och framtagning av offertunderlag. Samtidigt utvecklar och säkerställer du nya processmetoder och produktkoncept på lång sikt. Framtagning av produktprover och utfallsprov ingår i tjänsten. Internt samarbetar du med flera funktioner och ofta nära kunden.

Du har en teknisk utbildningsbakgrund på gymnasienivå och erfarenhet inom produktionsteknik eller produktutveckling från ett tillverkande företag. Du behärskar engelska i tal och skrift samt har god datorvana. Kunskap om polymera material är en fördel.

Som person har du ett genuint teknikintresse, är analytisk och har förmågan att se kostnadseffektiva lösningar. Du är engagerad, noggrann och nyfiken. Samtidigt som du är självgående och ansvarstagande arbetar du gärna projektorienterat.

Är du intresserad av att utvecklas tillsammans med oss, utveckla nya produkter och skapa framtida trygga affärer? Vi fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande dock senast den 4/1-15 märkt ”Lösningsorienterad Tekniker”. Ansökan skickar du till info@enoem.se

Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.