Marknadschef

 

Phoniro är ett svenskt IT-bolag med en internationell agenda. Vi är 75 anställda och omsätter drygt 140 MSEK och är idag en marknadsledande leverantör av välfärds­teknik för äldreomsorg och funktionshinderområdet. Ett område i stark tillväxt när allt fler blir äldre och vi måste hitta nya vägar för att säkra välfärden. Phoniro möjliggör en värdigare och tryggare ålderdom för fler! Phoniro Care är namnet på den gemensamma Cloud plattformen för Phoniros alla vård- och omsorgslösningar och inkluderar digital nyckelhantering, tid- och insatsuppföljning, larmsystem och e-tillsyn. Närmare 200 kommuner och privata vård- och omsorgsbolag i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Holland använder Phoniros lösningar idag. Våra kontor finns i Halmstad, Norrköping, Stockholm, Göteborg, Luleå, Danmark och Holland. För mer information om företaget se: www.phoniro.se

Nu söker vi en:

Marknadschef som brinner för leads och digitalisering

Vi söker en person som med stort engagemang tar ledarrollen för vår globala marknadsfunktion. Vår målgrupp är kommuner och privata vård- och omsorgsbolag. Idag finns vi i de fyra nordiska länderna och Holland men du är redo att också hjälpa oss växa vidare. Partners är viktiga både som återförsäljare och för marknadssamarbeten.

Du har en passion för marknadsföring och vet hur man får jobbet gjort samtidigt som du förstår marknad på ett strategiskt plan. Du brinner för att ta ett helhetsansvar och att vara med och bygga en modern marknadsfunktion som tydligt positionerar Phoniro på marknaden. Du delar vår övertygelse att marknad är starten i säljprocessen och din viktigaste uppgift är att utveckla vår leadsgenerering med fokus på digitala kanaler. I arbetsuppgifterna ingår även:

  • Utveckling av budskapsplattform och varumärkespositionering
  • CRM och marketing automation
  • Webb och sociala medier
  • SEO/SEM
  • Säljstödjande verktyg, säljpresentationer och produktinformation
  • PR, det finns ett stort samhällsintresse av Phoniros verksamhet

Vi tror du har internationell erfarenhet, talar flytande svenska och engelska. Du har gedigen erfarenhet av CRM- och marketing automation system i en B2B-miljö. Du är bekväm med och har erfarenhet av olika marknadsföringskanaler såsom webinar, webb med fokus på konvertering, sociala medier, telesales och events.

Som person kombinerar du ödmjukhet med höga personliga ambitioner och viljan att ta ett stort ansvar. Du vill vara med och ”göra resan” och drivs av att ta ett helhetsansvar för marknad. Då vi, än så länge, är ett medelstort bolag är du beredd att både ”leda” och ”göra” jobb när så krävs. Rollen blir en del av ledningen och förväntas bidra till att utveckla bolaget till ett väsentligt större företag jämfört med idag.

Din placering är flexibel på något av bolagets kontor i Norrköping, Stockholm eller Halmstad. Resor kommer att förekomma.

Välkommen till en riktigt spännande roll, ett gott team och ett bolag som gör skillnad, på riktigt!

För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Ansök nu