Marknadsinriktad VD

Sedan 1972 har vi hjälpt våra uppdragsgivare att använda IT för att förenkla och underlätta medarbetarnas vardag. Vår styrka ligger i att kombinera lång branscherfarenhet med stort tekniskt kunnande och en kundnära arbetsmodell. Att skapa kundnytta som genererar bättre affärer – det är vår syn på smarta IT-lösningar. För mer information om företaget se: www.dhsolutions.se

Rekrytering Avslutad

Med placering i Halmstad söker vi nu en Marknadsinriktad VD

Är du redo att ta det övergripande ansvaret för företagets fortsatta expansion? Som VD och företrädare verkar du för pro-aktivitet, kundnöjdhet och lönsamhet. Förhandlingar och marknadsaktiviteter är naturliga inslag i det affärsinriktade arbetsinnehållet. Den kontinuerliga utvecklingen av produkter och tjänster för att möta marknadens krav kommer att kräva din uppmärksamhet.

I rollen som ledare sätter du övergripande mål baserade på marknadsmässiga bedömningar av omvärlden och konkurrenssituationen. Frågor kring process- och kompetensutveckling kommer att utgöra viktiga delar i arbetet för att möta nya och skiftande förutsättningar.  Din förmåga att skapa motivation och leda genom andra kommer att vara avgörande.

Du är en drivande kraft i ledningsgruppen och har gedigen erfarenhet av personal- och företagsledning. Branscherfarenhet kan vara en fördel men affärsmässighet och förmågan att skapa relationer värderas högre. Troligtvis har du relevanta akademiska meriter och behärskar engelska på en hög nivå.

Som person är du en naturlig ledare med ett humanistiskt synsätt, det är genom medarbetarna och tillsammans med kunderna framgången skapas. Du trivs i blickfånget och har förmågan att fånga intresse, skapa nyfikenhet och engagera. Därtill krävs en tydlig struktur, målmedvetenhet och kommersiellt tänkande.

Är du rätt person för att leda ett topplag i en dynamisk bransch? Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Marknadsinriktad VD”ställd till info@enoem.se senast den 20/1-2013. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 och Andreas Nilsson 0701-460 391.