Marknadskommunikatör med digitalt fokus

 

Rowico AB är ett familjeägt grossistföretag placerat i Halmstad. Vi designar, marknadsför och distribuerar möbler till möbeldetaljister i Europa. Vår breda kollektion består huvudsakligen av trämöbler i hemmiljö. Bolaget etablerades 1971 har idag 40 anställda. Se även vår hemsida: www.rowico.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en Marknadskommunikatör med digitalt fokus

Vill du spela en viktig roll i företagets framtida varumärkeskommunikation och digitalisering? Har du kunskapen, känslan och engagemanget för att driva marknadskommunikationen till nya nivåer? Du tar ett helhetsansvar för företagets visuella uttryck i ord och bild vilket kommuniceras via hemsidan, övriga digitala kanaler och i tryck. Din förmåga att skapa tilltalande layouter är avgörande för att lyckas i rollen.

Den viktigaste delen av tjänsten är utvecklingen av företagets digitala kanaler och webb vilket även omfattar integrationer med övriga system såsom produktdatabaser (PIM) och affärssystem. I tjänsten ingår även att skriva nyhetsbrev, skriva texter samt ansvara för trycksaker. Du rapporterar till marknadschefen och samarbetar med marknads- och sortimentavdelningen.

Vi tror du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en marknadsavdelning eller som Copywriter på en byrå. Du är en skicklig skribent och har tidigare arbetat med att skapa Content i enlighet med en grafisk profil. SEO, SEM och Google Analytics har varit naturliga inslag i tidigare roller och du är uppdaterad i de senaste trenderna. En högre utbildning inom marknadsföring, journalistik eller grafisk design är tänkbar.

Som person har du ett starkt intresse för marknadsföring och varumärkesbyggnad samt ligger i framkant inom webb och digitala medier. Kreativitet och en känsla för färg och form är viktiga egenskaper vi söker. Dessutom kräver tjänsten struktur, analysförmåga och strategiskt tänkande.

Är du intresserad av att jobba i en dynamisk bransch på ett företag i framkant? Då kan vi erbjuda dig en intressant utmaning med stort ansvar. Tjänsten är placerad i Halmstad. Vi ser fram emot din ansökan senast den 9/9. Har du frågor kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391

Ansök nu