Marknadskommunikatör

ELEIKO-gruppen är verksamt inom gym- sport- och träningsbranschen och bygger sin verksamhet runt vårt eget varumärke Eleiko – ett namn som många associerar med ”världens bästa skivstänger. Sedan 1957 har över 1 000 världsrekord inom tyngdlyftningen satts med hjälp av en Eleiko-stång och än idag levererar vi Eleiko-utrustning till de allra största mästerskapen världen över. På senare år har företaget utvecklats till en totalleverantör till gym & träningsanläggningar. Företaget omsätter SEK 200 miljoner och har idag ca 75 anställda fördelade över Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Ryssland och USA. För mer info se: www.eleiko.se

 

Eleiko Group befinner sig i ett expansivt skede och behöver förstärkning till vår marknadsavdelning i Halmstad.

Vår verksamhet består av produktion och försäljning av träningsutrustning samt utbildning till idrotten och gym världen över. Vi erbjuder världens starkaste varumärke inom tyngdlyftning, där över 1 000 världsrekord har satts med vår egen Eleiko-skivstång! På senare år har företaget utvecklats till en ledande totalleverantör till gym och träningsanläggningar.

På huvudkontoret i Halmstad är vi totalt ca 50 anställda. Gemenskapen på företaget

är härlig och vårt eget träningscenter, Eleiko Sport Center, står till allas förfogande. Vår vision ”En starkare värld” är grunden i vår verksamhet och vi försöker att leva som vi lär. Om du gillar träning och hälsa kommer du med andra ord att känna dig som hemmaJ

Har du det som krävs för att skapa inspirerande och säljorienterat marknadsmaterial om träningsprodukter?

Just nu söker vi en Marknadskommunikatör med uppgift att driva försäljning av våra produkter genom att skapa kvalitativt och kreativt marknadsmaterial.

DINA PRIMÄRA ARBETSUPPGIFTER BLIR ATT:
• Skapa och distribuera relevant och inspirerande innehåll i våra olika marknadsföringskanaler (webb, nyhetsbrev, internutskick, annonser, mässor m.fl.).

• Ansvara för marknadsföring av produktlanseringar. Du kommer att jobba nära utvecklingsteamet från ett tidigt skede i utvecklingsprocessen.

• Del av att administrera och underhålla företagets globala hemsida med fokus på marknadsföring av vår utrustning och utbildningar.

• Underhålla och förstärka vår närvaro inom sociala medier.

Du blir en del av vår marknadsavdelning som idag arbetar med övergripande varumärkesprojekt, grafisk design, mässor samt produktion av marknadsföringsmaterial – såväl för digitala kanaler som för print.

VI SÖKER DIG SOM
• Har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom kommunikation och marknadsföring.

• Är en duktig kommunikatör som kan formulera dig intressant och korrekt på svenska och engelska i tal och skrift.

• Har kunskaper inom träning och hälsa i allmänhet, gärna med viss egen erfarenhet av styrketräning.

• Har erfarenhet av användargränssnitt för administration av hemsidor.

• Har goda kunskaper i Photoshop, Illustrator och Officepaketet. Är du duktig med datorer och IT i allmänhet är det en fördel.

Som person är du säljorienterad och produktintresserad samtidigt samt har en hög förståelse för hur du kan möta Eleikos kunder i våra olika marknadsföringskanaler. Vidare är du en driven, kreativ och engagerad lagspelare som trivs i en föränderlig miljö där tillväxt och utveckling är del av vardagen. Har du vidare en utpräglad förmåga för att kommunicera på ett spännande och tydligt sätt kommer tjänsten att passa dig väl!

Tjänsten är på heltid. Tillträde omgående. Urval sker löpande. För mer info om tjänsten ring Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391 på Nilsson & Mossberger. 

Ansök nu