Marknadskoordinator

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion? Decon bildades som ett fristående företag vid årsskiftet 2002. Inriktningen då är den samma som nu, att utveckla och producera kvalitetstillbehör till rullstolar. Enkla att använda såväl för brukare som för vårdare, i olika situationer och miljöer. Vi arbetar ständigt för att hålla en hög kvalitet i våra produkter och kundbemötande. Vi lyssnar ständigt på vad brukarna tycker, detta är grunden i vårt utvecklingsarbete och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta företagets utveckling. Decon ser ljus på framtiden och har en stark tillväxt. Idag omsätter företaget cirka 200 mkr, har ett 40-tal anställda samt internationella leverantörer och samarbetsparters. För mer information om företaget se: www.decon.se

Nu söker vi en Marknadskoordinator

Decon befinner sig på en tillväxtresa som innebär flera parallella faser, vilket kräver ökat strategiskt engagemang och samverkan mellan nyckelroller i företaget. Det finns många operativa uppgifter som påverkar marknad, försäljning och utveckling. Är du en driven person som vill arbeta tvärfunktionellt med att omsätta marknadsstrategier och aktiviteter till verklighet? Du kommer att arbeta nära marknadschefen samt stärka marknadsteamet och stötta utvecklingsavdelningen. Marknadskoordinatorn rapportera direkt till marknadschefen.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Framtagning och uppdatering av säljstödjande dokument
  • Framtagning av annonser och marknadsmaterial
  • Koordinera det praktiska kring mässor
  • Daglig hantering av sociala medier och hemsida
  • Teknisk dokumentation inkl. manualer
  • Administration

Vi tror du har en relevant utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande område samt en vilja att vidareutvecklas. Du har minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper i webbhanteringsverktyg, Adobe Creative Suite, sociala medieplattformar samt Officepaketet. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Tyska är meriterande.

Som person är du kommunikativ, målmedveten och drivs av att nå mål tillsammans med dina kollegor. Dina styrkor är att planera, hantera flera projekt samtidigt och hålla tidsplaner. Vi letar efter egenskaper som kreativitet och problemlösningsförmåga samt ett öga för detaljer.

Vi kan erbjuda en varierande och utvecklande tjänst i bransch som bidrar till ökad frihet och livskvalitet. Resor kan förekomma i samband med mässor och du kan arbeta på distans en dag i veckan.

I denna rekrytering samarbetar Decon med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!