Marknadskoordinator

Tylö AB är idag en av världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, varje produkt som bär vårt namn är utvecklad och tillverkad inom det egna företaget. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. Vår tillverkning sker i egen fabrik i Halmstad där även huvudkontoret finns. För mer information om företaget se: www.tylo.se Till Halmstad söker vi nu en engagerad:

Marknadskoordinator med inriktning mot digitala medier

Vi söker dig som vill spela en viktig roll i företagets resa inom digital kommunikation. Du kommer arbeta nära Tylö´s produkter och förvärva djupa kunskaper om hur bastumarknaden fungerar. Målet är att på bästa sätt få ut produktnära information på samtliga plattformar och marknadsföringsytor.  I tjänsten ingår ansvar för webbplatser, samordning av digitala aktiviteter samt övervakning av företagets närvaro i sociala medier. En viktig del av rollen är uppföljning av marknadsaktiviteter.

Du jobbar tätt internt med produktavdelning, IT, samt sälj- och marknadsorganisationen samt med koncernens marknadsperson som du även rapporterar till. Externt samarbetar du med den byrå som leder det kreativa arbetet och framtagandet av content samt teknikleverantörer.

Vi söker dig som arbetat med digital marknadsföring och varumärkesbyggnad i en affärsinriktad verksamhet. Erfarenhet inom e-handel och med webbsidor tror vi är en förutsättning. Kunskap inom SEO-arbete och webbanalyser är en klar fördel tillsammans med vana av att driva och koordinera projekt.

För att lyckas i denna roll så har du dokumenterade erfarenheter från liknande arbetsuppgifter och gärna ett starkt intresse och förståelse för inbound marketing. Du är intresserad av tekniken bakom och har förmågan att se möjligheter och begränsningar.

Högskoleutbildning inom marknadsföring, digital kommunikation är meriterande. Du har ett tränat öga för bra kommunikation och erfarenhet av Google Analytics, Indesign och Photoshop. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du strukturerad, analytisk och samarbetsinriktad. Du är nyfiken, har en positiv attityd och drivs av att ha många kontaktytor både internt och externt. Att få arbeta i ett team men samtidigt kunna arbeta proaktivt och självständigt värderar du högt.

Låter detta intressant? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 12/4. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu