Medarbetare till Bildelshanteringen

FordStore BilMånsson är landets snabbast växande Fordhandlare och vi jobbar enbart med Ford. Företaget är sedan 2014 en av 8 stycken certifierade FordStore och Europas ledande Mustang handlare. Vi är idag 45 anställda och med en beräknad omsättning för 2016 på ca 300 miljoner. Vill du vara med och utvecklas i ett spännande företag? BilMånsson är inne i en expansiv fas och satsar för framtiden. För att klara detta behöver vi förstärka vårt lag! För mer information om företaget se www.bilmansson.com

Till Halmstad söker vi nu en medarbetare till bildelshanteringen

Du kommer spela en viktig roll i hanteringen av bildelar för att få ett smidigt flöde i verkstaden. Du ser till att beställda delar har inlevererats, stämmer av dem mot beställningsunderlag samt håller ordning på lagret.

I ett nästa steg förbereder du plocksatser för planerade servicearbeten. Det är ditt ansvar att rätt del finns framtagen till rätt plats i god tid innan ett service- eller reperatarbeta ska utföras. Ansvar för hanteringen av däck och däckhotell ingår på sikt i rollen. Du samarbetar tätt med bildelsansvarig och servicetekniker.

Vi tror du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Troligtvis har du ett intresse för bilar och teknik vilket även speglar din utbildningsbakgrund. Som person är du ansvarstagande, hjälpsam och ordningssam. Du ser kopplingen mellan effektivitet, struktur och i slutändan en nöjd kund.

Här finns en möjlighet till utmaning och utveckling! Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu