Medarbetare till Kundsupport

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stöder hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Till Halmstad söker vi nu en serviceinriktad Medarbetare till Kundsupport

Det blir din uppgift att underlätta vardagen för Montanias kunder. Du erbjuder stöd och vägledning samt hanterar förfrågningar. Tjänsten innebär många kontaktytor med kunder och kollegor. En viktig del är samordningen mellan kunder och företagets konsulter i olika projekt. Förutom support ingår viss dokumentation och testkörning av nya system i rollen.

Du har erfarenhet av att jobba med kundservice och ett intresse för ekonomi, administration och företagande. Vi tror att du har en ekonomisk högskoleutbildning eller annan relevant erfarenhet.

Som person är du ordningssam, engagerad och kommunikativ. Förmågan att uttrycka dig i tal och skrift tror vi är viktiga för att lyckas tillsammans med nyfikenhet och viljan att utvecklas.

Du uppskattar samarbete och tycker det är tillfredställande att hjälpa andra. För att trivas behöver du variation, kundkontakt och utmaningar. För rätt person kan tjänsten utvecklas inom projektledning och ett större kundansvar.

Känner du igen dig? Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu