Metodansvarig Supply Chain

 

Gnotec Sweden är ett högautomatiserat företag specialiserat på avancerad pressning i kombination med motstånds-smältsvets- och robotsvetsning. Kunderna består av europeisk fordons- och verkstadsindustri. Företaget har ca 375 anställda och omsättningen uppgår till ca 900 MSEK. Koncernen Gnotec Group har totalt ca 700 anställda i sina verksamheter i Sverige, Slovakien och Kina. Omsättningen uppgår till ca 1,3 Mdkr. För mer information om verksamheten, se www.gnotec.com

Nu söker vi en Metodansvarig för Supply Chain MASC

Det blir din uppgift att systematiskt, kostnadsmedvetet och analytiskt medverka till att uppställda mål för leveranssäkerhet, lageromsättning och lönsamhet uppfylls.

Du säkerställer att logistikfunktionen kontinuerligt förbättrar sina måltal inom kvalitet, produktivitet och kostnad genom ständiga förbättringar inom planering, materialstyrning, materialflöde, godshantering och transporter.

I tjänsten ingår även ansvar för lageroptimering med avseende på råmaterial, PIA och färdigvarulager samt delta i utvecklingen av ERP systemet.

Vi tror du har en universitets- eller högskoleutbildning med logistikinriktning kombinerat med goda kunskaper inom affärssystem och Officepaketet. Du har utmärkta kunskaper i svenska och engelska.

Lång arbetslivserfarenhet inget krav för denna tjänst.

Som person är du utåtriktad, positiv och engagerad. Du är noggrann, systematisk och är en effektiv lagspelare som trivs med ett högt arbetstempo. Du drivs av mål, resultat och förbättring.

Har du ett starkt intresse för logistik och utveckling? Då kan vi erbjuda en omväxlande och utmanande roll i ett företag som ligger i branschens absoluta framkant. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Tjänsten är placerad i Kinnared.

Ansök nu