Kvalitets- och Miljöchef

PVI Esskå finns i Landeryd och ingår i Per Vannesjö Industri AB. Vi är underleverantör till fordonsindustrin, främst tunga fordon. Vår vision är att vara våra utvalda kunders mest strategiska samarbetspartner inom vårt kompetensområde. Genom effektiva processer, träffsäker logistik och en störningsfri produktion skall vi öka lönsamheten både internt och hos våra kunder och leverantörer. Vi är för närvarande cirka 50 anställda och omsättningen uppgår till drygt 200 MSEK. PVI Esskå är certifierade enligt kraven i VDA 6.3, IATF 16949, ISO 9001 och ISO 14001. För mer information om företaget se: www.esskametall.com

Nu söker vi en Kvalitets- och Miljöchef

Är du intresserad av en nyckelposition i ett framgångsrikt tillverkningsföretag?

Det blir din huvuduppgift att säkerställa att standarder och rutiner inom kvalitetsområdet efterföljs. Som miljö- och kvalitetschef ansvarar du även för internrevisioner, uppföljningar och kvalitetsmätningar.

Ständiga förbättringar är en naturlig del av arbetet. Du kommer att ta en aktiv del i bedömningen och utvecklingen av leverantörer samt ansvara för hanteringen av avvikelser och reklamationer. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. I rollen som miljö- och kvalitetschef samarbetar du med samtliga nyckelpositioner i företaget.

Förmodligen har du några års erfarenhet av en liknande befattning inom den tillverkande industrin. Erfarenhet av fordonsstandarderna ser vi som en klar fördel. Du har troligtvis en teknisk utbildningsbakgrund eller annan relevant erfarenhet. Högskola kan vara en fördel men är inget krav, du kan likväl ha förvärvat nödvändig kompetens genom erfarenhet. Du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, metodisk och strukturerad. Du är analytisk lagd och kan uttrycka dig tydligt i tal och skrift och tar ett stort personligt ansvar. För att lyckas tror vi du är drivande och målmedveten men samtidigt jordnära och prestigelös.

Vi kan erbjuda en utvecklande ansvarsroll i en bransch som ligger i den absoluta framkanten inom metallbearbetning. PVI ESSKÅ är en långsiktig kvalitetsleverantör till många välkända varumärken inom fordonsindustrin.

Tycker du det verkar intressant ser vi fram emot din ansökan senast den 30/10. Tjänsten är placerad i Landeryd. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 och Carin Mossberger 0701–460 390.

Välkommen med din ansökan!