Miljö- och Kvalitetschef

Esskå Metall är ett privatägt företag beläget i Landeryd i Hylte Kommun. Vår Core business är kvalificerad djupdragning utav metaller med moderna automatiserade hydraulpressar. Våra kunder finns inom framförallt tung europeisk fordonsindustri. Vi är för närvarande cirka 60 anställda och omsättningen uppgår till ca 150 MSEK. Esskå metall AB är certifierade enligt kraven i ISO 9001, ISO TS 16949 och ISO 14001. För mer information om företaget se www.esska.com

Rekryteringen Avslutad

Nu söker vi en Miljö- och Kvalitetschef

Det blir din huvuduppgift att säkerställa att standarder och rutiner inom kvalitetsområdet efterföljs. Som kundens representant i företaget ansvarar du för internrevisioner, uppföljningar och kvalitetsmätningar. En del av tjänsten kommer att innebära integrering av våra kvalitets- och miljösystem. Du förväntas även hålla utbildningar i ledningssystemet.

Ständiga förbättringar är en naturlig del av arbetet. Du kommer att ta en aktiv del i bedömningen och utvecklingen av leverantörer samt ansvara för hanteringen av avvikelser och reklamationer. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. I rollen som miljö- och kvalitetschef samarbetar du med samtliga nyckelpositioner i företaget.

Förmodligen har du några års erfarenhet av en liknande befattning inom den tillverkande industrin. Erfarenhet av fordonsstandarderna ser vi som en klar fördel. Du har en teknisk utbildningsbakgrund, gärna på högskolenivå, samt behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, metodisk och strukturerad. Du är analytisk lagd och kan uttrycka dig tydligt i tal och skrift och du trivs i en utbildande roll. För att lyckas tror vi du jordnära och har en prestigelös attityd. Tjänsten är placerad i Landeryd.

Tycker du det verkar intressant ser vi fram emot din ansökan senast den 3/11. Ansökan skickar du till info@enoem.se märkt ”Kvalitetschef ESSKÅ”. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 och Carin Mossberger 0701-460 390.