Mjukvaruutvecklare

Easyserv är ett Clean Tech bolag som är aktiv på den heta elmarknaden som står inför stora utmaningar och förändringar som kräver ökad el-flexibilitet från alla, för att Sverige och Europa skall klara av el och effektbehov som den stora miljöomställningen innebär. Easyserv bidrar till effektivare användning av befintliga resurser –skapar flexibilitet i elnätet – kapar effekttoppar – minskar energi- och elförbrukning – bidrar aktivt till stabilitet och den gröna omställningen.

  • Vi gör detta genom att koppla upp hushållen (värmepumpar) som får en viktig roll och medverkan i ”omställningen”, där vi pris-optimerar deras värmesystem med AI och smarta algoritmer för bibehållen komfort.
  • Vi ger elbolagen tillgång till en ännu ej utnyttjad resurs för planering, balansering och optimering av elnätet där vi effektivt kan styra för effektutjämning och stabilitet i det lokala elnätet, vilket i sin tur leder till ett minskat investeringsbehov.
  • Genom att vi aggregerar hushållens värmepumpar skapar vi en resurs, typ virtuella batterier, som kan användas av Svenska Kraftnät för det nationella nätet.
  • Vi använder egenutvecklad hårdvara och mjukvara som bygger på många års erfarenhet av uppkopplade värmepumpar, service och optimering.

För mer information om företaget se: www.easyserv.se

Nu söker vi en Mjukvaruutvecklare med placering i Halmstad

På Easyserv får du möjligheten att påverka och vara med på en resa som gör skillnad! Vi är ett mindre team som arbetar inom ett högintressant område som omfattar utveckling och drift av hårdvarunära och molnbaserade tjänster, sofistikerade stödsystem samt integration till våra kunders- och partners system. Nuvarande utvecklingsstack består av Typescript, NodeJS, MongoDB och InfluxDB. Det är meriterande med kunskaper inom C#.

För att trivas i rollen ser vi därför att du är lösningsorienterad och att du trivs med att jobba i en föränderlig miljö. Du lägger stor vikt vid att förstå helheten, strategin, tekniken, affären och kunden. Vi tror att du står för kreativitet, driv, engagemang och tycker om att lösa komplexa problem.

Du samarbetar tätt med kollegor inom hela verksamheten där du med fördel är kommunikativ och har ett prestigelöst arbetssätt. I takt med att vi växer och elmarknaden förändras blir det alltmer fokus på data, analys, optimering av algoritmer och AI.

Vi kan erbjuda dig en utmanande och varierande roll en bransch som ligger helt rätt i tiden.

I denna rekrytering samarbetar Easyserv med Nilsson & Mossberger. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701-460390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!