Montagechef

Alstra är ett solcellsföretag som hjälper villaägare, lantbrukare, företag och bostadsföreningar att investera i kompletta solcellsanläggningar och laddboxar för elbilar. Teamet besitter över 30 års samlad erfarenhet från solcellsbranschen där vi tillsammans har sålt, projekterat och installerat över 1 000 solcellsanläggningar i södra Sverige. Nöjda kunder och vårt bidrag till ett fossilfritt Sverige är det som driver bolaget framåt.Alstras ambition är aldrig att vara billigast, bara bäst. Det resulterar i kunder som är nöjda hela vägen. Idag är vi 15 anställda och söker nu en Montagechef som får möjlighet att påverka och växa tillsammans med bolaget. För mer information se: www.alstraenergi.se

Med placering i Skåne eller Halland söker vi nu en Montagechef

Är du en driven och strukturerad problemlösare som vill utvecklas i en framtidsbransch? Vi är inne i en expansiv fas och behöver komplettera vår projektavdelning med en Montagechef för att möta den ökande efterfrågan på våra solcellsanläggningar. Vi erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi tar fullt ansvar för hela sälj- och installationsprocessen fram till driftsättning och slutbesiktning.

Arbetsuppgifter

Som montagechef tar du efter överlämning från projektkoordinatorn över processen och samordnar installationen. Du kommer ha en tät dialog med våra kunder, vårt nätverk av egna och externa montörer och elektriker fram till besiktning och driftsättning. Du planerar, leder och verkställer pågående och kommande installationer, samt säkerställer att kvalitets-, miljö– och säkerhetskrav uppfylls. Du strävar alltid efter att hålla tidsplaner med noll fel vid varje slutbesiktning.

I din dagliga kommunikation med installatörerna får du värdfull information om hur projekten fortlöper, hur resurserna ska fördelas samt hur installationsprocessen kan förbättras och förfinas ytterligare. Viss administration ingår även i rollen samt rekrytering av montörer och elektriker, du rapporterar till CFO.

Din bakgrund

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom bygg eller el med flerårig erfarenhet som byggledare, arbetsledare eller egenföretagare. Körkort B och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Tidigare arbete med arbetsmiljö- och kvalitetsansvar samt praktisk erfarenhet från solenergi är en klar fördel.

Som person

Personen vi söker är lugn, välorganiserad och kvalitetsmedveten. Vi tror du är nyfiken och proaktiv samt motiveras av att driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker. Samtidigt är du lyhörd, ser helheten och kan anpassa dig efter nya situationer. Du välkomnar förändingar och räds inte nya utmaningar.

I rollen arbetar du tätt ihop med våra projektledare och därför är det viktigt att du är samarbetsinriktad och hjälpsam. Du är kommunikativ och trivs i mötet med montörer, elektriker och kunder samt arbetar proaktivt och lösningsorienterat.

Vi erbjuder ett varierat arbete med stor flexibilitet och frihet under ansvar. Du blir en del av ett erfaret team med god sammanhållning och som har kul på jobbet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kan utgå från hemmet alternativt från våra säljkontor i Halmstad eller Malmö. Rollen innebär dagsresor.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpnade. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460390 eller Andreas Nilsson 0701-460391.

Välkommen med din ansökan!