Noggrann och Effektiv Lagermedarbetare

Top Swede konfektion tillverkar yrkes- och profilkläder samt importerar skyddsskor. Vi arbetar för att ta fram funktionella arbetskläder med noggrant utvalda material. Vi designar modellerna och utvecklar materialen i samarbete med våra fabriker för att kunna erbjuda marknaden bästa tänkbara produkter till ett gynnsamt pris. Top Swede ingår i samma företagsgrupp som Sikab och delar lokaler i Hisings Backa. För mer information se www.topswede.se

Vi växer ytterligare och söker fler Noggranna och Effektiva Lagermedarbetare

Du tar ansvar för att in- och utleveranserna sker effektiv och smidigt. Inleveranserna kommer styckvis eller i containers och ankomstkontrolleras. Containrarna lossas manuellt vilket kan vara fysiskt krävande. Arbetet kräver både effektivitet och organisationsförmåga. Orderplock, packning samt sammanställning av fraktdokument ingår likaså. Delar av lagerhanteringen sker med en plocktruck vilket underlättar arbetet.

Vi tror du har några års erfarenhet från lagerarbete kanske från ett distributionslager eller från styckegodshantering. Troligtvis är du van vid systemstöd och har i övrigt en allmänt god datorvana. Du har gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska samt körkort B.

För denna tjänst värderar vi dina personliga egenskaper högt. Du är en lojal och ansvarskännande person som värdesätter ordning och reda. Samtidigt tar du egna initiativ och arbetar effektivt och lösningsorienterat. Arbetsuppgifterna innebär att du både arbetar självständigt och i team.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig ett självständigt, ansvarfullt och varierat arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater. På lagret i Hisings Backa arbetar två personer. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Urval sker löpande. Märk ansökan ”Lagermedarbetare Top Swede” ställd till info@enoem.se

Vid frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.