Odermottagare/Logistikkordinator (tillsvidareanställning)

Sedan 1830 har vi handlat med salt; salt till vägunderhåll, djurhållning och vattenavhärdning såväl som till matlagning och livsmedelsindustri. Vi handlar också med produkter för lantbruket och med kemiprodukter. Vår långa erfarenhet av salt i alla dess former gör att vi kan hjälpa våra kunder med både specialanpassningar och produktutveckling. Salinity är Europas största oberoende saltdistributör med dotterbolaget Hanson & Möhring, se gärna www.hanson-moehring.se

Rekryteringen avslutad

Vi söker en:

Ordermottagare/Logistikkoordinator

Vi expanderar ytterligare och söker dig som vill vara en i gänget på vår kundordermottagning, inköp och transportbokningsavdelning. Du hanterar kundrelationer långsiktigt och finner flexibla lösningar. Inom ramen för tjänsten sköter och övervakar du hela kedjan från dagliga inköp från leverantörer i utlandet till kundleverans. Uppkomna problem löser du självständigt.

Du kommer att vara den person som har den bästa överblicken över varuflödena. Arbetet är variationsrikt och du samarbetar med flera avdelningar. Ansvaret för att balansera våra lagersaldon mot kundernas behov ingår även.

Som person tar du initiativ och arbetar självständigt, samlar in information och fattar snabba beslut. Du skapar goda relationer och tycker om att arbeta med siffror. Förmodligen har du ett strukturerat arbetssätt för att kunna uppfylla kundförväntningarna. Vi tror att din förmåga att snabbt kunna styra om arbetet och samtidigt upprätthålla en positiv attityd är viktiga egenskaper för att lyckas.

Du har relevant gymnasiekompetens, är en van datoranvändare och är duktig på engelska i tal och skrift. Tycker du detta låter intressant kan vi erbjuda dig ett variationsrikt och utvecklande arbete.

Välkommen med din ansökan, märkt ”Ordermottagare/Logistikkoordinator” Hanson & Möhring” till ENoEM Rekrytering, info@enoem.se  snarast men senast den 15 september 2010. För frågor om tjänsten tala med Carin Mossberger på 0701-460 390.