Online Marketing Specialist

 

Davpack AB är en del av TAKKT AG (2350 anställda) som är ett ledande företag inom B2B distanshandel i Europa. Davpack är ett onlinedrivet bolag som jobbar med emballage och förpackningar till små- och medelstora företag i Sverige. Företaget är ett tillväxtbolag som etablerat sig på marknaden med växande kundbas, starka ägare och höga ambitioner för framtiden. Våra värderingar präglas av rak dialog, humor, snabba beslut och tillväxtdriv. För mer information om företaget se: www.davpack.se 

Nu söker vi en Online Marketing Specialist 

​Har du ett starkt intresse inom digital marknadsföring och känner att du vill ha ett större ansvar i ett mindre team? Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas och du får tillgång till verktyg för att utmana dig själv och växa tillsammans med lokala och internationella koncernkollegor.

​Davpack befinner sig i en stark tillväxtfas vilket innebär att kundbasen och trafiken på webbplatsen ständigt ökar parallellt med att det internationella kunskapsutbytet inom koncernen ökar.

​Huvuduppgiften är att skapa en fortsatt ökad synlighet och medvetenheten på marknaden. En viktig del av tjänsten är optimeringen av innehållet på webbplatsen, genomförande av kampanjer och aktiviteter i sociala medier.

​En del av tiden arbetar du även med webbplattformen. Dina analyser ligger till grund för utvecklingen av den framöver. I det lilla teamet hjälper du även till med säljanalyser, rapportering och framtagning av övrigt marknadsmaterial tillsammans med dina kollegor.

​För att lyckas i rollen är Google Ads och Google Analytics något du jobbar med dagligen. Du är duktig på att skapa content för organisk tillväxt på webben och att få genomslag i sociala medier. Vi tror du lever och andas digital marknadsföring.

​Ditt intresse för marknadsföring och affärsverksamhet speglar din utbildningsbakgrund och du behärskar engelska på en hög nivå. Som person har du ett starkt intresse för digitala medier kombinerat med ett analytiskt, entreprenöriellt och affärsmässigt sinne. Du är duktig på att formulera dig i skrift och har en känsla för layout.

​Är du intresserad av en utmaning inom digital marknadsföring B2B? Vi ser fram emot din ansökan senast den 6/1. Tjänsten är placerad i Halmstad och vi kommer att flytta in i nya lokaler i Halmstad 2019. För mer information kontaktar du Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.

Ansök nu