Operativ driftsledare lager

Handelshuset Rowico AB är ett familjeägt grossistföretag placerat i Halmstad. Vi designar, marknadsför och distribuerar möbler till möbeldetaljister i Skandinavien. Vår breda kollektion består huvudsakligen av trämöbler till hemmet. Företagets kunder finns idag främst inom de nordiska länderna. Bolaget har varit etablerat sedan början av 70-talet och har ca 40 anställda. Se även vår hemsida: www.rowico.se

Till Halmstad söker vi nu en operativ driftsledare lager

Som operativ driftsledare ansvarar du för den dagliga verksamheten på vårt lager. I detta innefattas naturligtvis inleveranser, lagerhållning och utleveranser av varor. Utöver detta är den löpande förvaltningen av våra produkter en mycket viktig del av vår verksamhet. Du arbetar med ”ständiga förbättringar” för att på så sätt säkerställa att den dagliga verksamheten sker på ett optimalt sätt.

I din grupp arbetar idag sju personer på en yta av ca 13 000 m2. Du ansvarar för att gruppens arbete görs på ett effektivt sätt. Du har ett personalansvar för gruppens medlemmar med allt vad det innebär.

Vi tror att har en flerårig bakgrund inom lager och logistik. Det är viktigt att du med stort engagemang kan inspirera och leda dina medarbetare. Du måste ha ett stort intresse i att utveckla vår verksamhet kontinuerligt. Det förutsätts en god vana att arbeta i ett modernt affärssystem samt i externa TA-system. I uppgifterna ingår också att säkerställa att arbetet sker på ett arbetsmiljömässigt korrekt sätt.

Som person är du analytisk, kommunikativ och utvecklingsinriktad. Du trivs med att organisera och ta ut riktningen i en ledande roll. Du måste också tycka att det är viktigt med ordning och reda.

Kan det vara något för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 16/10. Vid frågor kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu