Operativ Ekonomiansvarig

Aktiebolaget Th. Schéle är ett skeppsmäkleri och logistikföretag baserat i Halmstad hamn. Verksamheten är i huvudsak inriktad på omlastning, lagring samt distribution av plåt och stål från hela världen. Idag har bolaget 14 anställda och omsätter runt 60 miljoner.  För mer information om företaget se: www.th-schele.se.

Rekryteringen Avslutad

Till Halmstad söker vi nu en Operativ Ekonomiansvarig

Som ekonomiansvarig tar du det övergripande ansvaret för företagets operativa ekonomifunktion. Tjänsten är bred och omfattar löpande bokföring, månadsbokslut, moms- och skatteredovisning. Löner, kund- och leverantörs reskontra ingår likaså. Du är behjälplig i bokslutsarbetet samt sköter kontakter med externa intressenter och revisorn. Vissa administrativa arbetsuppgifter kan förekomma och du rapporterar till VD.

Vi tror du har några års erfarenhet av en kvalificerad ekonomitjänst. Du har en ekonomisk utbildningsbakgrund med redovisningsinriktning eller annan relevant utbildning på lägst gymnasienivå. I denna rekrytering värderar vi dina erfarenheter högre än akademiska meriter. Körkort är en fördel.

Som person är du stödjande och samarbetsinriktad. Struktur och noggrannhet är viktiga egenskaper för tjänsten. För att trivas tror vi du har en jordnära och prestigelös framtoning. Du ser fördelarna med att arbeta i en liten organisation med breda roller och ett stort personligt engagemang.

Tycker du det verkar intressant ser vi fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande.  Ansökan skickar du till info@enoem.se märkt ”Ekonomiansvarig TH. Schéle”.  För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.