Operativ Ekonomiansvarig

Esskå Metall är ett privatägt företag beläget i Landeryd i Hylte Kommun. Vår Core business är kvalificerad djupdragning av plåt med moderna automatiserade hydraulpressar. Våra kunder finns inom framförallt tung europeisk fordonsindustri. Vi är för närvarande cirka 55 anställda och omsättningen uppgår till ca 135 MSEK. Esskå metall AB är certifierade enligt kraven i ISO 9001, ISO TS 16949 och ISO 14001. För mer information om företaget se: www.esska.com

Rekryteringen Avslutad

Med placering i Landeryd söker vi nu en:

Operativ Ekonomiansvarig

Som ekonomiansvarig tar du det övergripande ansvaret för företagets operativa ekonomifunktion. Tjänsten är bred och omfattar löpande bokföring, månadsbokslut, moms- och skatteredovisning. Löner, kund- och leverantörsreskontra ingår likaså. Du utgör även en viktig del i budgetprocessen och i bokslutsarbetet samt vid investeringskalkylering. I rollen samarbetar du med flera nyckelpersoner på företaget samt sköter kontakten med externa intressenter och revisorn. Du rapporterar till VD.

Förmodligen har du några års erfarenhet av en liknande befattning inom ett tillverkande företag. Du har en ekonomisk utbildningsbakgrund med redovisningsinriktning samt behärskar engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Högskoleexamen är en fördel men erfarenhet väger tungt i denna rekrytering.

Som person är du stödjande, samarbetsinriktad och principfast. Du uttrycker dig tydligt, är strukturerad och noggrann. För att lyckas krävs en fallenhet för att analysera och arbeta med siffror samt tolka och tillämpa regler och lagstiftning. Vi tror du är jordnära och har en prestigelös framtoning.

Tycker du det verkar intressant ser vi fram emot din ansökan senast den 22/2-15.  Ansökan skickar du till info@enoem.se märkt ”Ekonomiansvarig ESSKÅ”. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 och Carin Mossberger 0701-460 390.