Operativ Inköpare

Arbetet omfattar även vårt systerbolag, Lundbergs Produkter som utvecklar inredningsprodukter med unik design som förnyar hemmets interiör. Lundbergs Produkter erbjuder ett av marknadens starkaste utbud av fast installerade interiörprodukter för att skapa ett vackrare hem. Proffs och Konsumenter förses i huvudsak via återförsäljare inom byggfackhandeln. Läs mer på www.lundbergs.com

Nu söker vi en Operativ Inköpare

Vi söker nu dig som vill utvecklas inom inköp och som på ett positivt sätt kan bidra till verksamheten.

I rollen kommer du kontinuerligt att jobba med operativt inköp av standardprodukter från våra befintliga leverantörer med leveranser till vårt centrallager i Tranemo. Du kommer i huvudsak arbeta med Lundbergs inredningssortiment och ingå i en avdelning bestående av fem personer.

Du ansvarar självständigt för dina arbetsuppgifter utifrån beställningspunkter i affärssystemet, statistik och din egen uppfattning av inköpsläget. Tjänsten är direkt underställd produkt- och leverantörsutvecklaren och du kommer att ha kontinuerlig kontakt med personalen på centrallagret i Tranemo. Du kommer vara placerad på vårt kontor i Mölndal.

Vi tror du har jobbat med inköp eller avrop tidigare och har god datorvana. Kanske har du läst en yrkesutbildning inom inköp. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du strukturerad och värdesätter ordning och reda. Samarbetsförmåga, ansvarskännande och noggrannhet är egenskaper vi letar efter.

Vi kan erbjuda dig en omväxlande och utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med ett brett sortiment av hög kvalitet. Du kommer in i en roll där det finns möjlighet för dig att bidra och påverka. Vi är ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet!

I denna rekrytering samarbetar Duri med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!