Operativ Produktionschef

För kunds räkning söker vi nu en Operativ Produktionschef

Nu söker vi en utvecklingsinriktad ledare med ett starkt produktionsfokus. Till de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör, att planera, leda och följa upp produktionsprocessen. Du arbetar mot uppsatta mål samtidigt som du utvecklar processer och rutiner. Du tar till vara de möjligheter som finns i affärssystemet och utnyttjar det på bästa sätt.

En viktig del av rollen är även det systematiska arbetsmiljöarbetet samt säkerställa att högt ställda krav inom kvalitet och säkerhet efterlevs i samarbete med kvalitetschefen. Du rapporterar direkt till VD, ingår i företagets ledningsgrupp och har en egen budget. Personalansvaret omfattar ett trettiotal medarbetare.

Erfarenhet av en produktionsledande roll i ett tillverkande företag är ett krav. Vi tror du har drivit utvecklingsprojekt inom produktionsområdet och är en van användare av MPS- och affärssystem. Du har lätt för att sätta dig in i processer och flöden samt har en god teknisk förståelse. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Erfarenhet från livsmedelsproduktion är en klar fördel.

Som person är du målinriktad och har förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt. Även om du har det operativa ansvaret och är en närvarande ledare i produktionen är det viktigt att du kan lyfta blicken, analysera och bidra strategisk i ledningsgruppen.

Kan du produktion och är intresserad av en utvecklingsinriktad och varierad ledarroll i ett välkänt företag i Halmstad? Vi kan erbjuda en roll där du har stora möjligheter att påverka både företagets och din egen utveckling? Skicka in en ansökan till oss redan idag, urval sker löpande.

Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460390.

Välkommen med din ansökan!