Operativ Produktionschef

Micropol erbjuder skräddarsydda fiberoptiska lösningar med hög tillförlitlighet och prestanda. Våra kunder finns inom försvar, säkerhet och civil användning. Vi erbjuder hållbara robusta fiberoptiska kablar, kontakter och system som säkerställer oavbruten dataöverföring. För mer information om företaget se: www.micropol.se

Nu söker vi en Operativ Produktionschef

Är du intresserad av att leda en produktionsprocess inom spjutspetsteknologi? Nu söker vi en ansvarstagande ledare med förmågan att skapa lönsamhet, engagemang och samtidigt möta högt ställda kundkrav. Du blir en del av produktionsledningsgruppen och rapporterar till COO.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Leda den dagliga produktionsprocessen
  • Säkerställa att produkterna levereras i tid och enligt kvalitetsstandarder
  • Initiera och leda projekt för att förbättra processer och öka produktiviteten
  • Personalansvar samt att genomföra regelbundna medarbetar- och lönesamtal
  • Arbetsmiljöansvar, säkerställa att lagkrav och föreskrifter efterlevs
  • Coacha och utveckla produktionsteamet
  • Rekrytering och introduktion av nya medarbetare

Vi tror du har 3–5 års erfarenhet av personalansvar och av att utveckla produktionsteam inom tillverkningsindustrin. På din meritlista finns även genomförda projekt och förbättringsarbeten under din ledning. Arbetsmiljöansvar har varit en naturlig del i dina tidigare roller.

Tjänsten kräver lägst gymnasiekompetens samt goda kunskaper i svenska och engelska. Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är en van affärssystemanvändare. Erfarenhet av Monitor är en fördel tillsammans med kunskaper inom CAD-system. Vi ser gärna att du har arbetat internationellt, kanske har du kunskaper inom fiberoptik.

Som person har du förmågan att inspirera och skapa effektiva samarbeten. Handlingskraft och tydlig kommunikation är egenskaper vi värderar högt tillsammans med förmågan att bygga långsiktiga arbetsrelationer. Du är duktig på att lyssna och anpassa din kommunikation efter olika målgrupper samt kan prioritera och navigera i en föränderlig miljö.

Du har ett starkt engagemang och tar stort ansvar. Företagets mål är din främsta prioritet vilket återspeglas i ditt beslutfattande och ledarskap. Andra skulle beskriva dig som en lojal och pålitlig ledare.

Vi kan erbjuda dig en utmanande ledarroll i ett dynamiskt tillväxtföretag. Du får förmånen att tillsammans med ditt team leverera unik teknologi till internationellt erkända varumärken.

I denna rekrytering samarbetar Micropol med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 och Carin Mossberger 0701–460390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!