Orderadministratör

Hylte Tryck är det trygga tryckeriet med eget bokbinderi. Vi har varit i tryckeribranschen sedan 1938 och historien har gett oss en djup kunskap. Vi står på stadiga ben med stabilt ägarskap. Våra tryckkunskaper är gedigna. Ett ovärderligt arv som förvaltats och förfinats från generation till generation. Hylte Tryck ingår i Welandkoncernen. För mer information om Hylte Tryck se:www.hyltetryck.se

Nu söker vi en Orderadministratör med känsla för kvalité och service

Har du öga för detaljer, tar egna initiativ och är duktig på att planera? Trivs du med kundkontakt och känner stolthet i att leverera med hög kvalitet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Du kommer få en viktig stödjande roll i säljorganisationen. I arbetsuppgifterna ingår offert- och orderhantering. Du arbetar tätt tillsammans med vd och säljare eller direkt mot slutkund.

Ordern läggs till produktion av dig där den senare planeras och trycks. Innan leverans säkerställer du att slutprodukten uppfyller de högt ställda kraven. Du har en ständig dialog med tryckeriet.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Erfarenhet från den grafiska branschen är meriterande.Du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt har gymnasiekompetens.

Som person har du ett gott ordningssinne, är effektiv och hjälpsam. Du klarar av att hantera många parallella uppgifter samtidigt. Du är prestigelös, samarbetsinriktad och drivs av nöjda kunder.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig en ansvarfull roll i ett stabilt och familjärt företag. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460391 och Carin Mossberger 0701–460390.