Originalare

Gerdmans Inredningar AB är ett företag inom distanshandel av arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri.Vi har en stark tro på utveckling av våra kunder och medarbetare genom hög service, rätt kvalitet och ett stort engagemang och ser digitaliseringen som en möjliggörare. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har försäljningskontor i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen beräknas till ca 370 MSK. För information om företaget se:gerdmans.se

Originalare för katalogproduktion

 

Ditt ansvarsområde kommer vara att säkerställa all originalproduktion av tryckta medier och att leverans sker i tid till vårt tryckeri. Det är du som färdigställer materialet, samt ansvarar för att leveranstider håller schemat. En viktig del av tjänsten är att utveckla processer, arbetssätt och användningen av våra system.

Du kommer bli en viktig spelare på vår sortiment & marknadsavdelning där du ingår i ett team på 20 personer. Här finns även kompetens och fokus inom den digitala delen av marknadsföringen vilken ska likriktas och samordnas.

Vi tror du har flera års arbetslivserfarenhet och kanske jobbar in-house eller på byrå med stora katalogproduktioner. Du har mycket goda kunskaper i InDesign. Erfarenhet av att arbeta med InDesign kopplat till ett PIM system (Product Information Management) ser vi som en klar fördel. Kunskap inom bildbehandling och enklare retusch är också meriterande.

Som person arbetar du effektivt, noggrant och är strukturerat. Att leverera med kvalitet är viktigt för dig.Du trivs med att arbeta i team men samtidigt ha egna och delvis rutinmässiga arbetsområden inom tryckta medier.

Känner du igen dig? Vi kan erbjuda en ansvarsfull roll med utvecklingsmöjligheter i en arbetsmiljö som präglas av driv och arbetsglädje.

I rekrytering av denna tjänst sammarbetar vi med Nilsson & Mossberger. För mer information om tjänsten kontaktar du Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391. Vi ser fram emot din ansökan senast den 17/10.