Personalchef Skandinavien

Dunlop Hiflex Scandinavia med en omsättning på 50 mil Euro och 200 anställda är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ledningskomponenter för hydraulik, industrislang, pneumatik och transmission. Huvudkontor och centrallager för den skandinaviska marknaden ligger i Halmstad. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen AlfaGomma, som har egen slang- och kopplingstillverkning samt ett stort antal försäljningsbolag över hela världen. För mer information se www.dunlophiflex.se

Rekryteringen Avslutad

Vi söker

Personalchef Skandinavien

Det blir din uppgift att driva företagets personalfunktion i Sverige, Norge och Danmark. Du kommer att ansvara för organisationens personalplanering, bemanning och att rätt kompetens rekryteras eller utvecklas genom externa och interna utbildningar.

I arbetsrättsliga frågor agerar du expert samtidigt som du hanterar fackliga frågor och förhandlingar. Utformningen av företagets personalpolicy och dess förankring utgör en viktig del av arbetet. Du verkar aktivt för att skapa en attraktiv och säker arbetsmiljö på alla nivåer. Du rapporterar direkt till VD och ingår i den skandinaviska ledningsgruppen.

Förmodligen har du redan några års erfarenhet i en liknande befattning. Upptill den praktiska erfarenheten har du en personaladministrativ utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Mycket goda kunskaper i engelska är ett krav. Förutom svenska har du förståelse för danska och norska.

Som person har du ett stort intresse för personalfrågor och vill vara den som leder personalarbetet. För att lyckas tror vi det krävs en god förmåga att skapa relationer och nätverk och samtidigt hantera krav och motgångar. Du står för sunda värderingar, är duktig på att organisera och inser vikten av tydlig kommunikation.

Stämmer beskrivningen in på dig, kan vi erbjuda dig en stimulerande utmaning i en internationell miljö med delar av Skandinavien som arbetsområde. Placeringsort är Halmstad.

Vi ser vi fram emot din ansökan ställd till info@enoem.se senast onsdagen den 9/3 märkt ”Personalchef, Dunlop Hiflex”. Intervjuerna kommer att inledas under vecka 10.

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson (0701-460 391) och Carin Mossberger (0701-460 390).