Personalchef

 

Gnotec Sweden är ett högautomatiserat företag specialiserat på avancerad pressning i kombination med motstånds-, smältsvets- och robotsvetsning. Kunderna består av europeisk fordons- och verkstadsindustri. Företaget har ca 375 anställda och omsättningen uppgår till ca 900 MSEK. Koncernen Gnotec Group har totalt ca 700 anställda i sina verksamheter i Sverige, Slovakien och Kina. Omsättningen uppgår till ca 1,3 Mdkr. För mer information om verksamheten, se www.gnotec.com

Nu söker vi en Personalchef

Har du ett starkt intresse för personal och kompetensutveckling? Är du en effektiv och professionell person som kan se till att Gnotec Sweden även fortsättningsvis lever upp till sina åtaganden mot personal, ägare och myndigheter?

Du får det övergripande ansvaret för samtliga personalfrågor. En viktig del av tjänsten är att informera och säkerställa att lagar, regler och policys efterlevs inom personalområdet.Du sköter kontakter och förhandlingar med arbetstagarorganisationer samt är delaktig i lönerevisioner.

I arbetsuppgifterna ingår att planera och genomföra utbildningar, ledarskaps- och kompetensutveckling inom kollektiv- och tjänstemannasidan. Samtidigt ansvar du för rekrytering, avveckling och kompetensplanering.

Du verkar aktivt för en god psykosocial och fysisk arbetsmiljö vilket även omfattarhälsoarbete, rehabilitering och kontakten med företagshälsovård. I det dagliga arbetet stöttar och vägleder du företagets chefer i personalfrågor. Ständiga förbättringar av rutiner och arbetssätt ingår som en naturlig del av tjänsten.

Du har gedigen erfarenhet inom personalledning, troligtvis från ett tillverkande företag samt utmärkta kunskaper inom organisation och arbetsrätt. Vi tror det krävs en högskoleutbildning inom personaladministration eller beteendevetenskap samt god datavana. Utmärkta kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du strukturerad, analytisk och engagerad. Driv, effektivitet och uthållighet är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Du trivs med ett högt arbetstempo och ett samarbetsinriktat arbetssätt.

Har du ett starkt intresse inom personalarbete och utveckling? Då kan vi erbjuda en omväxlande och utmanande roll i ett företag som ligger i branschens absoluta framkant. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Tjänsten är placerad i Kinnared men omfattar även fabriken i Reftele.

Ansök nu