Platschef

PVI Esskå finns i Landeryd och ingår i Per Vannesjö Industri AB. Vi är underleverantör till fordonsindustrin, främst tunga fordon. Vår vision är att vara våra utvalda kunders mest strategiska samarbetspartner inom vårt kompetensområde. Genom effektiva processer, träffsäker logistik och en störningsfri produktion skall vi öka lönsamheten både internt och hos våra kunder och leverantörer. Vi är för närvarande cirka 54 anställda och omsättningen uppgår till drygt 200 MSEK. PVI Esskå är certifierade enligt kraven i VDA 6.3, IATF 16949, ISO 9001 och ISO 14001. För mer information om företaget se: www.esskametall.com

Nu söker vi en Affärsinriktad Platschef

Är du intresserad av att leda och utveckla företaget tillsammans med företagets VD?

Rollen omfattar både strategiska och operativa arbetsuppgifter. Du tar ansvar för lednings- och personalprocessen samt säkerställer att högt ställda kund-, kvalitets- och miljökrav uppfylls. Platschefen har det övergripande ansvaret för att driva, följa upp och utveckla verksamheten genom en effektiv och delaktig ledningsgrupp. Resultat- och budgetansvar utgör en självklar del av rollen och fastställs tillsammans med VD.

En viktig del är ditt deltagande i försäljnings-, och marknadsaktiviteter samt ditt engagemang inom den strategiska inköpsplaneringen. Inom dessa områden bidrar du med din kompetens och förhandlingsvana, både mot nya och befintliga kunder samt leverantörer. Du deltar i projekt- och arbetsgrupper samt i det kontinuerliga förbättringsarbetet.

Vi tror det krävs några års erfarenhet av en liknande befattning inom tillverkningsindustrin. Erfarenhet av fordonsbranschen ser vi som en klar fördel. Du har troligtvis en teknisk/ekonomisk utbildningsbakgrund eller annan relevant erfarenhet. Högskola kan vara en fördel men är inget krav, du kan likväl ha förvärvat nödvändig kompetens genom erfarenhet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du en naturlig ledare som trivs med att ta ansvar och du drivs av resultat. Du är kommunikativ och skapar goda relationer både internt och externt. Du har en god självkänsla och visar mod i krävande situationer men är samtidigt prestigelös. För att lyckas i rollen krävs förmågan att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare.

Vi kan erbjuda en ledarroll i en bransch som ligger i den absoluta framkanten inom metallbearbetning. PVI ESSKÅ är en långsiktig kvalitetsleverantör till många välkända varumärken inom fordonsindustrin. Tycker du det verkar intressant ser vi fram emot din ansökan. Tjänsten är placerad i Landeryd. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 och Carin Mossberger 0701–460 390.

Välkommen med din ansökan!