Platschef, Falkenberg

GN Logistics är ett dotterbolag till GN Transport och är i en expansiv fas. GN Logistics ska etablera ytterligare en terminal i Falkenberg för hantering av drycker. GN-koncernen är ett privatägt familjeföretag. Koncernen är ett av Halmstads största logistikföretag med en omsättning på mer än 500 miljoner och fler än 100 anställda. Förutom i Halmstad har GN verksamheter i Stockholm, Luxemburg och Paris. GN tillför mervärden för sina kunder genom högkvalitativa, kostnadseffektiva och moderna logistiktjänster. Idag använder mer än 1500 företag GN:s tjänster och antalet nya kunder växer för varje månad. För mer information se: www.gnlogistics.se

Med placering i Falkenberg söker vi nu en Platschef

Är du en erfaren ledare inom lager och logistik som vill vara med och utveckla en ny terminalverksamhet i Falkenberg? Vi kan erbjuda dig en spännande, bred och utmanande roll i ett framåtriktat och kundorienterat logistikföretag.

Som platschef har du det övergripande ansvaret för terminalens drift och ekonomi. I denna nyckelroll ingår både operativa arbetsuppgifter såsom den dagliga hantering på terminalen, administration och daglig ledning, med de utmaningar det innebär. Till de strategiska uppgifterna hör den långsiktig lönsamhets- och kompetensutveckling. Tjänsten innebär personalansvar och du rapporterar till Site Manager Halmstad.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom logistikbranschen och är van att arbeta praktiskt ute i en verksamhet med högt tempo. På senare tid har du haft en arbetsledande roll med personalansvar helst inom lager- och terminalarbete. Du är en van affärssystemanvändare och behärskar Officepaketet. Erfarenhet av SAP är en fördel och truckkort ett krav.

Den nyckelperson vi söker är flexibel, effektiv och noggrann. Du är förebilden som på ett prestigelöst sätt leder och motiverar dina medarbetare. Du drivs av att se människor lyckas och växa samtidigt som du har viljan att ta ansvar och leda verksamheten mot utmanande mål.

Vill du spela en viktig roll i etableringen av GN Logistics terminal i Falkenberg? Då ser fram emot din ansökan den 16/8. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391.