Platschef med inriktning mot produktion

Skogens kol grundades redan 1876. I över 130 år har vi tillverkat träkol genom kolning av ved. Idag är Skogens kol det enda företaget i Skandinavien som tillverkar träkol på industriellt sett. Vi förenar numera det gamla kunnandet med ett modernt synsätt. Vi tillverkar kol för i första hand grillning och brikettering, men även för industriella ändamål och upptining av tjäle. Skogens kol omsätter ca 60 Mkr och har 24 anställda. Skogens kol är ett dotterbolag till Salinity Holding och ingår i Salinity group. För mer information se www.skogens.net

 Rekryteringen Avslutad

Vill du leda och utveckla vår produktion av grillkol och briketter?  En stor del av framgången tror vi ligger i din förmåga att motivera och utveckla våra kompetenta medarbetare. Du planerar och leder det dagliga produktionsarbetet med dess utmaningar. Arbetsmiljö- och miljöansvar ingår även i tjänsten.

Förutom en långsiktighet kring hur produktionen ska utformas, underhållas och förnyas kräver även tjänsten din kreativitet vid produktutveckling.

Du är förmodligen civilingenjör, kanske med en bakgrund inom processindustrin. Din tyngdpunkt ligger förmodligen inom ledarskap, teknik och logistik. Du har erfarenhet som chef och att driva förändringar samt behärskar engelska.  Vi värdesätter en jordnära framtoning.

Som person får du personer att växa, tro på sig själva och ta självständiga beslut. Du lyssnar, arbetar strukturerat och drivs av att tillsammans med dina medarbetare skapa en förändring.

 Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan, märkt ”Platschef med inriktning produktion, Kilafors” till ENoEM Rekrytering, info@enoem.se senast den 30:e september 2009. För frågor om tjänsten tala med Carin Mossberger på Tel: 0701-460 390.