Platschef

Till Halmstad söker vi en Platschef

Vi söker en företagsam, strukturerad och resultatinriktad ledare som tillsammans med oss vill driva och utveckla Träningskompaniet framåt. Vi är en ideell förening och du rapporterar till styrelsen, som består av 6 personer.

Träningskompaniet erbjuder sina medlemmar ett trevligt träningsställe med familjär stämning, komplett träning och inspirerande vägledning som gör att man längtar hit.

Du kommer ansvara för Träningskompaniets hela verksamhet såsom träningsverksamheten både i grupp och genom personlig tränare, personalen, lokaler, ekonomi och arbetsmiljö mm.

Vi tror att du har erfarenhet inom service, ekonomi, försäljning och ledarskap. Har du erfarenhet och/eller utbildning inom friskvårdsbranschen är det meriterande. Du motiveras av att nå uppsatta mål och drivs av utmaningar. Du tycker om att utveckla företaget, medarbetarna och teamet. Vi tror att du är en person som sprider glädje, har lätt att entusiasmera och inspirera andra.

Låter det intressant? Är du sugen på att tillsammans med oss driva Träningskompaniet framåt? Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete på en trevlig arbetsplats och fin miljö med kunnig och duktig personal och härliga medlemmar.

Vi kommer att rekrytera löpande men skicka in din ansökan senast den 25/9.

Undrar du över något är du välkommen att kontakta Heléne Johnsson, Ordförande på 0734-19 61 18  eller Carin Mossberger, Rekryteringskonsult på Nilsson & Mossberger på 0701 460-390.

Ansök nu