Processutvecklare

Smurfit Kappa Sverige AB är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp samt av maskinsystem för rationell resning och inpackning. Företaget har fyra wellpappfabriker, fem arkfabriker varav en i Finland, ett display­företag, offset- och preprintenheter jämte försäljningskontor även i Danmark och Norge. Huvudkontoret ligger i Eslöv. Bolaget omsätter drygt 1,5 miljarder kronor och har totalt ca.800 anställda. Fabriken i Brännögård belägen 4,5 mil nordost om Halmstad med cirka 150 anställda. För mer information om bolaget se: www.smurfitkappa.com

Till Brännögård söker vi nu en Processutvecklare

Är du intresserad av att arbeta i en process med snabba flöden, fokuserat kvalitetstänk och hög automatiseringsgrad? Som processutvecklare svarar du för stabila produktionsprocesser och daglig kvalitetsuppföljning enligt fastlagda rutiner. Du är en del i det lokala kvalitets- och produktionsteamet och rapporterar till Kvalitetschefen.

 Dina främsta arbetsuppgifter är att:

  • Svara för kontroll, mätning och rapportering, enligt fastställda rutiner och kontrollplaner i vårt kvalitetssystem för att fastställa att produktionsprocesserna är stabila och produkterna uppnår önskad kvalitet.

  • Ansvara för anläggningens kemikalieregister samt ingå i enhetens kemikaliegrupp.

  • Arbeta med riskanalyser och riskhantering i produktionsanläggningen.

  • Aktivt arbeta med ständiga förbättringar i produktionsprocessen.

  • Utföra kontroller och ronder i enighet med GMP (Good Manifacturing Practice) & Miljöstandard ISO 14001.

  • Vara handläggare för verksamhetssystemet

  • Utföra kundspecifika kvalitetskontroller på färdig produkt

  • Vara behjälplig i arbetet med reklamationshantering

För att lyckas i rollen krävs ett systematiskt arbetssätt, noggrannhet och problemlösningsförmåga. Du har lätt för att kommunicera med andra och har förmågan att omsätta teknik till praktik. Du tror på samarbete och har en prestiglös framtoning. Du drivs av att nå resultat och trivs i en miljö som präglas av teknik och kvalitet.

Vi söker Dig som har erfarenhet från tillverkningsindustrin och innehar en eftergymnasial utbildning med lab/kemi/produktionsinriktning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har ett brinnande intresse för kvalitet och produktionsprocesser. Koncernspråket är engelska och befattningen kräver goda kunskaper både muntligt och skriftligt.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter, både inom Sverige och utomlands. Tjänsten är förlagd till dagtid, men skiftgång förekommer.

Vid frågor om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390 på Nilsson & Mossberger. Vi ser fram emot din ansökan senast den 1/3.

Fackligt kontaktombud: Ledarna Tord Johansson 0345-482 91, Unionen Sonya Carlsson 0345-482 52

Ansök nu