Produkt- och Leverantörsutvecklare

Lundbergs utvecklar inredningsprodukter med unik design som förnyar hemmets interiör. Vår målsättning är att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga produkter som uppfyller många olika behov och drömmar till de som vill förnya sina hem och skapa en trivsam vardag. Vi erbjuder ett av marknadens starkaste utbud av inredningsprodukter för att skapa ett vackrare hem. Lundbergs satsar på unik design, egen produktutveckling och konsumentvänliga förpackningar. Med smarta monteringsanordningar och gedigen kvalitet har vi skapat ett mycket gott anseende. Lundbergs produkter förser Proffs och Konsumenter med framför allt fast installerade Interiörprodukter via återförsäljare inom byggfackhandeln. Läs mer om oss på www.lundbergs.com

Nu söker vi en Produkt- och Leverantörsutvecklare

Vi söker nu dig med starkt affärsmannaskap och engagemang som på positivt sätt kan bidra till utvecklingen av företaget då du driver både tillväxt och lönsamhet!

I rollen kommer du kontinuerligt jobba med produktutveckling av såväl befintliga, som kommande produkter samt utveckling av produkterna kopplade leverantörer. Marknadsanalyser och konkurrensbevakning är en viktig del av rollen för att finna nya möjligheter. Din förmåga att identifiera nya marknadsbehov och skapa attraktiva produktkoncept är en framgångsfaktor i rollen.

Internt tar du ansvar för en helhetssyn på sortimentet och jobbar nära dina kollegor på försäljning, marknad och inköp. Du planerar och genomför marknadsaktiviteter och produktlanseringar. Då Lundbergs inte har någon egen tillverkning är utvecklingen av relationerna till befintliga och framtida leverantörer ett område som kommer kräva mycket av ditt fokus.

Rollen har många kontaktytor och du samarbetar med VD, inköp samt försäljningsavdelningen och kunder. Du rapporterar till VD och är placerad på vårt kontor i Göteborg.

Vi söker dig med relevant erfarenhet inom produktutveckling och inköp. Framför allt letar vi efter egenskaper såsom engagemang, affärsmannaskap och förmågan att se möjligheter. Kunskap om samt nätverk inom vår del av byggbranschen är såklart en fördel. Vi ser gärna att du bor i västra Sverige med närhet till vårt kontor. Resor till kunder och leverantörer ingår i tjänsten.

Vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med ett brett sortiment av hög kvalitet. Du kommer in i en roll där det finns möjlighet för dig att bidra och påverka. Hos oss kommer du in i ett engagerat team som gillar att ha roligt på jobbet!

I denna rekrytering samarbetar Lundbergs med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!