Produktchef

Gerdmans Inredningar AB är ett företag som genom sitt heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakter hjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Sedan 2018 ingår även Runelandhs som ett helägt dotterbolag i koncernen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

Nu söker vi en Produktchef med inriktning mot Lager & Industri

Du kommer leda och organisera utvecklingen av delar inom vårt sortimentområde Lager & Industri. Inom ditt område så äger du ansvaret för både Gerdmans och Runelandhs produktsortiment. Med support från dina kollegor ansvarar du för att vi erbjuder de produkter marknaden efterfrågar samt att relevant produktinformation överlämnas till marknadsavdelningen.

Du ansvarar för att produkterna köps in till rätt pris från leverantörer med de rätta förutsättningarna att möta Gerdmans krav. I samarbete med övriga på inköpsavdelningen arbetar du aktivt med att utveckla det internationella leverantörsnätverket vilket innebär leverantörsbedömningar och förhandlingar. Kalkylering och prissättning ingår likaså.

En viktig del av tjänsten är att ständigt utveckla och förbättra arbetssätten, exempelvis smartare logistiklösningar. Du driver utvecklingsprojekt kopplade till sortimentet och samarbetar med övriga produktchefer.

Vi tror du har gedigen bakgrund inom inköp och/eller försäljning där förhandlingar och avtalsskrivning varit naturliga inslag. Du har en god förmåga att förstå kundernas behov och verksamhet från tidigare erfarenheter. Goda datakunskaper ser vi som en förutsättning för att lyckas i rollen. Kunskaper inom logistik är meriterade.

Som person är du lyhörd, analytisk och strukturerad. Du drivs av resultat och är affärsmässig i din yrkesroll vilket innebär att du är ansvarstagande och tänker långsiktigt. Vill du vara med och göra skillnad?

Vi kan erbjuda en intressant utmaning i ett utvecklingsinriktat och framgångsrikt företag. Vi ser fram emot din ansökan senast den 17/3. Tjänsten är placerad i Markaryd med viss flexibilitet kring distansarbete någon dag per vecka.

Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 390 eller Carin Mossberger 0701–460 390.