Produktionschef

Bendiro Profile Tech AB är Skandinaviens ledande tillverkare och leverantör av rullformade specialprofiler. Rullformning är ett rationellt och kostnadseffektivt produktionssätt där gränsen för vad som är möjligt ständigt flyttas framåt. Bland företagets kunder återfinns allt från små tillverkande företag till världskända varumärken inom en stor mängd olika applikationer. Företaget är placerat i Falkenberg och förväntas ha en positiv försäljningsutveckling de kommande åren med en ökande exportandel. För mer information om företaget se: www.bendiro.se

Bendiro söker en Produktionschef

Det blir din huvuduppgift att fortsätta utveckla och förbättra produktionsprocessen med avseende på effektivitet, tillgänglighet och kvalitet. Du tar det övergripande ansvaret för planering och arbetsfördelning samt har direkt personalansvar för 35 medarbetare. Personalansvaret omfattar medarbetarsamtal och kompetensutveckling.

Arbetsledning och ledarskap är viktiga delar i tjänsten. Din förmåga att motivera och engagera dina medarbetare är avgörande för hur väl ni kommer att lyckas tillsammans. Det gäller att göra kloka prioriteringar och samtidigt etablera ett arbetsklimat som uppmuntrar till ständiga förbättringar och nytänkande.

Du har några års erfarenhet av en liknande befattning eller känner att detta är ditt nästa steg. Det är en klar fördel om du har en bakgrund från tillverkningsindustrin, underleverantörsledet eller legotillverkning. Teknik är ett av dina intressen och du har en god teknisk förståelse. Du är en van affärssystemanvändare, erfarenhet av Pyramid är en fördel.

Vi tror det krävs en teknisk utbildningsbakgrund, gärna på högskolenivå, samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du utvecklingsorienterad, ser nya möjligheter och förbättringsområden. Samtidigt är du duktig på att bygga strukturer och se flöden. Erfarenheter av Lean eller motsvarande är en klar fördel.

Du är en tydlig ledare med förmågan att informera och entusiasmera medarbetarna mot gemensamma mål. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. I rollen som produktionschef samarbetar du främst med marknadsavdelningen och produktionsplaneringen men även övriga nyckelpositioner i företaget.

Tror du på kommunikation och ständiga förbättringar? För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460391 eller Carin Mossberger 0701–460390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 1/3.

Välkommen med din ansökan!