Produktionschef

 

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 45.000 anställda på 370 produktionsenheter i 34 länder och med en omsättning på ca 8,1 miljarder € 2016. Smurfit Kappa Sverige AB, med huvudkontor i Eslöv, utgör den svenska organisationen med ca 750 anställda på 11 enheter och med en omsättning på ca 1,9 miljarder SEK 2016. Vi täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av hållbara, praktiska och innovativa förpackningar i wellpapp. För mer info www.smurfitkappa.se eller vår mikrosajt www.openthefuture.se

Produktionschef                                    

Vi söker en Produktionschef till ett utmanade och omväxlande arbete vid vår fabrik i Brännögård, belägen 4,5 mil nordost om Halmstad, där 160 av våra medarbetare inom Smurfit Kappa Sverige har sin arbetsplats.

Som Produktionschef ansvarar du för att utveckla och optimera enhetens produktionsresurser. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och rapporterar till platschefen. Som Produktionschef har du ansvar för 100 av våra kompetenta medarbetare. I ditt ansvarsområde ingår förutom produktionsavdelningarna även produktionsledning och beredning.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

  • Skapa en säker och utvecklande arbetsmiljö för våra medarbetare.
  • Leda den löpande tillverkningsverksamheten med avseende på kvalité, teknik- och metodarbete samt personalfrågor.
  • Aktivt arbeta med att optimera utnyttjandegraden av enhetens produktionsresurser.
  • Driva enhetens program för ständiga förbättringar inom produktionsavdelningarna.
  • Kontinuerligt styra och följa upp det dagliga arbetet efter definierade målparametrar.

Vi söker dig som har erfarenhet av likartade befattningar inom tillverkningsindustrin och innehar en högskoleutbildning med teknisk inriktning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig.

Du har god helhetssyn och vana av att driva och slutföra projekt samt har erfarenhet av att arbete med strukturerade förbättringsprogram. Vårt koncernspråk är engelska och befattningen kräver mycket goda kunskaper både muntligt och skriftligt.

För att lyckas i rollen söker vi en person som leder genom ett tydligt och starkt ledarskap. Du är drivande, handlingskraftig och trivs i en internationell affärsmiljö. Du innehar en bred teknisk kompetens, är analytisk, initiativrik samt självständig till din läggning.

Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt utveckla vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person.

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701- 460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 20/10.

 

 

Ansök nu