Produktionschef

 

Bendiro Profile Tech AB är Skandinaviens ledande tillverkare och leverantör av rullformade specialprofiler. Rullformning är ett rationellt och kostnadseffektivt produktionssätt där gränsen för vad som är möjligt ständigt flyttas framåt. Bland företagets kunder återfinns allt från små tillverkande företag till världskända svenska varumärken inom en stor mängd olika applikationer. Företaget är placerat i Falkenberg och omsätter cirka 100 miljoner. För mer information om företaget se www.bendiro.se

Vi söker en Produktionschef

Det blir din huvuduppgift att fortsätta utveckla och förbättra produktionsprocessen med avseende effektivitet, tillgänglighet och kvalitet. Du tar det övergripande ansvaret för planering och arbetsfördelning samt har direkt personalansvar för ett trettiotal medarbetare. Inom ramen för personalansvaret genomför du medarbetarsamtal och medarbetarnas kompetensutveckling.

Arbetsledning och ledarskap är viktiga delar i tjänsten. Din förmåga att motivera och engagera dina medarbetare är avgörande för hur väl ni tillsammans kommer att lyckas. Det gäller att göra kloka prioriteringar och samtidigt etablera ett arbetsklimat som uppmuntrar till ständiga förbättringar och nytänkande.

Du har några års erfarenhet av en liknande befattning inom tillverkande industri. Har du erfarenhet från underleverantörsledet ser vi det som en fördel. Teknik är ett av dina intressen och du är en van användare av affärssystem. Erfarenhet av Pyramid är en fördel.

Du har en teknisk utbildningsbakgrund, gärna på högskolenivå, samt behärskar engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Som person är du utvecklingsorienterad, ser nya möjligheter och förbättringsområden. Samtidigt är du duktig på att bygga strukturer och se flöden.

Du är en tydlig ledare med förmågan att informera och entusiasmera medarbetarna mot gemensamma mål. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. I rollen som produktionschef samarbetar du främst med produktionsplanering men även övriga nyckelpositioner i företaget.

Tror du på kommunikation och ständiga förbättringar? För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 20/4.

Ansök nu