Produktionschef

DB Schenker producerar och marknadsför transport- och logistiktjänster som möter högt ställda krav på kvalitet, effektivitet, enkelhet och miljöansvar. Våra 4000 medarbetare finns på 70 orter i landet, hanterar drygt 18 miljoner sändningar om året och ger service till 42 000 avtalskunder. Vi är en del av DB Schenker AG, en av världens ledande leverantörer av logistiktjänster. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö-frågor och uppmuntrar och stödjer såväl män som kvinnor i företaget som vill utvecklas och ta större ansvar. För mer information gå in på www.dbschenker.com/se.

Rekrytering Avslutad


DB Schenker Halmstad söker Produktionschef.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder jobb i en miljö där laganda och trivsel är viktiga faktorer. Där leder och utvecklar du verksamheten tillsammans med ett 20 tal medarbetare. Med hög kostnadseffektivitet och kvalité driver du arbetet framåt för att nå uppsatta mål. Du ingår i distriktets ledningsgrupp och är kvalité, säkerhets- och samordningsansvarig.

Din profil

Du är en tylig ledare som coachar, inspirerar och fattar beslut. Du har förmåga att tänka och agera affärsmässigt och är en driven förhandlare. Din arbetstid är förlagd till dagtid – men produktionen pågår dygnet runt.
Du har erfarenhet av arbetsledning och personalansvar samt förmodligen eftergymnasial utbildning. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Har du kunskaper i engelska är det meriterande. Goda kunskaper i Officepaketet är en förutsättning.

 Vi är ett gott gäng som hoppas du vill bli vår nya medarbetare!

Information och ansökan

Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Produktionschef DB Schenker” till ENoEM Rekrytering AB, info@enoem.se. Sista ansökningsdag är den 17 Maj 2010. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger på tel: 0701-460 390.