Produktionschef

Skogens kol grundades redan 1876. I över 130 år har vi tillverkat träkol genom kolning av ved. Idag är Skogens kol det enda företaget i Skandinavien som tillverkar träkol på industriellt sett. Vi förenar numera det gamla kunnandet med ett modernt synsätt. Vi tillverkar kol för i första hand grillning och brikettering, men även för industriella ändamål och upptining av tjäle. Skogens kol omsätter ca 60 Mkr och har 24 anställda. Skogens kol är ett dotterbolag till Salinity Holding och ingår i Salinity group. För mer information se www.skogens.net.

Rekryteringen avslutad

Till Kilafors söker vi en Produktionschef

Vill du leda och vidareutveckla produktionen av kol och briketter? En stor del av framgången tror vi ligger i din förmåga att motivera och utveckla kompetenta medarbetare. Du planerar och leder det dagliga produktionsarbetet med dess utmaningar. Arbetsmiljö- och miljöansvar ingår i tjänsten.

Förutom en långsiktighet kring hur produktionen ska utformas, underhållas och vilka investeringar som ska göras kräver även tjänsten din kreativitet vid produktutveckling. Eventuella reklamationer hanteras av dig. Inköp och trading av kol och briketter för att balansera kapacitet och efterfrågan ingår likaså.

Du har förmodligen teknisk utbildningsbakgrund och ett starkt teknikintresse. Din tyngdpunkt erfarenhetsmässigt ligger förmodligen inom ledarskap, teknik och logistik. Du har erfarenhet som chef och tvärfunktionellt samarbete samt behärskar engelska. Vi värdesätter en jordnära framtoning och ett tydligt ledarskap.

Som person får du personer att växa, tro på sig själva och ta självständiga beslut. Du lyssnar, arbetar strukturerat och drivs av att tillsammans med dina medarbetare skapa fortsatt framgång.

Intervjuer kommer att hållas under v 33.

Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan, märkt ”Produktionschef, Kilafors” till ENoEM Rekrytering AB, info@enoem.se senast den 7/8-2011. För frågor om tjänsten tala med Carin Mossberger: 0701-460 390 eller Andreas Nilsson: 0701-460 391.