Produktionschef

Ekoplast Emballage AB, som ingår i Trioplast AB, utvecklar och tillverkar ca: 4000 ton polyetenfilm per år. Förutom standardprodukter tillverkas en mängd olika kundanpassade och helt skräddarsydda lösningar. Företaget har ca 20 anställda och omsätter drygt 70 MSEK. För mer information om företaget se: www.ekoplast.se

Rekryteringen avslutad

 Till Varberg söker vi en Produktionschef

Du planerar, leder och utvecklar verksamheten inom produktionsorganisationen mot uppsatta mål. Förutom produktions-, resultat- och budgetansvar initierar du nyanskaffningar av maskiner och utrustning. Arbetet med ständiga förbättringar, projektledning och det systematiska arbetsmiljöarbetet ingår i rollen. Likväl som att uppfylla villkor och krav som ställs av bl.a. myndigheter avseende företagets produktion som bestå av extrudering och svetsning. Som ledare hanterar du även personalfrågor såsom rekrytering, utbildning, rehabilitering och lönefrågor etc.

Vi tror du har erfarenhet av operativ produktionsledning och goda kunskaper om produktionsteknik, -ekonomi och -kvalitet. Vi förutsätter att du har goda språkkunskaper i svenska, engelska och gärna ytterligare språk. Du är ingenjör med inriktning mekanik, gärna kompletterat med relevanta högskolestudier.

Som person har du förmågan driva, leda och få med dig personalen. Det krävs att du är innovativ men samtidigt strukturerad. Du trivs med en blandning av operativa och strategiska arbetsuppgifter och har förmågan skapa goda relationer. Stor vikt sätts vid samarbetsförmåga samt en öppen och positiv attityd.

Känner du igen dig? Vi kan erbjuda spännande, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i ett mycket trivsamt företag med lätt atmosfär och korta beslutsvägar. Du ingår i ledningsgruppen och arbetar mycket nära övriga funktioner i bolaget.

Vi ser fram emot din ansökan, märkt ”produktionschef”till info@enoem.se  senast den 18/4. Vid frågor kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.