Produktionschef

 

SkandiaTransport är ett av de ledande företagen i Sverige inom billogistik. Vi erbjuder tjänster såsom klargöring, leveranskontroll, lagerhantering och påbyggnad av kommersiella fordon samt tillbehörsmontage till personbilar. Kunderna är biltillverkare och deras generalagenter samt återförsäljare. Verksamheten har drygt 350 anställda och omsätter ca 480 Mkr. För mer information om företaget se: www.skandiatransport.se

Rekryteringen avslutad.

Till Halmstad söker vi nu en Produktionschef

Du planerar, leder och utvecklar produktionen vid anläggningen i Halmstad. Förutom produktions-, resultat- och budgetansvar initierar och genomför du aktiviteter inom produktivitets- och kvalitetsförbättringar.

Effektiv och tydlig kommunikation är avgörande för att säkerställa resursfördelning och utrustningsbehov. Utveckling av medarbetarnas kompetenser för att tillgodose högt ställda kundförväntningar är en viktig del av tjänsten. Som ledare hanterar du även personalfrågor såsom rekrytering, utbildning, rehabilitering och lönefrågor etc. Du deltar i produktions- och kvalitetsmöten samt säkerställer att berörd personal informeras om avvikelser.

Vi tror du har gedigen erfarenhet av personalledning och goda kunskaper om produktion, ekonomi och -kvalitet. Vi värderar dina erfarenheter som ledare högre än akademiska meriter.

Som person har du förmågan driva, leda och få med dig personalen. Du trivs med att arbeta mot högt ställda kvalitetskrav och har ett tydligt kundfokus. Det krävs att du är innovativ men samtidigt strukturerad. Du är en trygg person som känner stor tillfredställelse av att leda andra och har förmågan att skapa goda relationer. En blandning av operativa och strategiska arbetsuppgifter passar dig. Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och attityd.

Känner du igen dig? Vi kan erbjuda dig en ledande roll i ett trivsamt företag där du ingår i produktionsledningsgruppen och arbetar nära många funktioner i bolaget.

Vi ser fram emot din ansökan, märkt ”Produktionschef Skandiatransport” senast den 13/9. Skicka din ansökan till info@enoem.se .Vid frågor kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.