Produktionschef

Har du erfarenhet av att planera, leda och driva produktion och logistik i ett tillverkande företag? Drivs du av att optimera, har du en bra överblick och förmåga att utveckla både personal och verksamhet?

Rekrytering Avslutad

För kunds räkning söker vi nu en Produktionschef

Du förväntas vara en mycket synlig ledare i vår produktion. Rollen innebär både strategiskt och operativt ansvar och omfattar tre huvudområden:

  • Produktions- och logistikutveckling – Du skapar förutsättningar för kontinuerlig processutveckling.
  • Bemanning/kapacitet – Du optimerar personalplaneringen och uppföljning av personal.
  • Chefsstöd – Du är ett effektivt stöd till grupp- och processledarna.

Viktigast är din kompetens tillsammans med din prestigelöshet. Idag tror vi du är en framgångsrik ledare i ett produktionsföretag. Du ser till att upprätthålla och förbättra kvalitet, produktionsvolym och leveranssäkerhet samt ansvarar även för att beslutade förbättringsåtgärder genomförs ute i produktionen.

Du har en teknisk utbildning gärna på högskolenivå. Tjänsten ingår i företagets ledningsgrupp och du rapporterar till Platschefen.

För mer information om tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701- 460 390. Skicka din ansökan till info@enoem.se. Vi ser fram emot din ansökan märkt ”produktionschef för kunds räkning” snarast då urval sker löpande.