Produktionscontroller

Swedlock AB utvecklar, säljer och installerar digitala nycklar och lås för verksamheter som hanterar ett stort antal nycklar. Under devisen ”Nyckeln till staden” har vi levererat mer än 100 000 lås till över 80 kommuner i Skandinavien. Swedlock grundades av entreprenörer med mer än 35 års erfarenhet av att hantera avancerade låssystem. De smarta och välbeprövade lösningarna har gjort Swedlock till marknadsledande inom sin nisch. Vi har egen produktion av våra produkter, allt från mekaniska till elektroniska lösningar. Vi har huvudkontor i Halmstad och är drygt 50 medarbetare. För mer information om företaget se: www.swedlock.se

Nu söker vi en Produktionscontroller

Swedlock har en stark efterfrågan av sina låssystem. De egenutvecklade systemen tillverkas på plats i Halmstad och bolaget har en leverantörsbas både i Sverige och utomlands. Produkterna har ett högt teknikinnehåll och har idag en ledande marknadsposition.

Nu söker vi en person som följer upp och effektiviserar tillverkningsprocessen med fokus på lönsamhet. Processen sträcker sig från inköp av komponenter till leverans och installation av färdiga lösningar hos slutkund. För att utveckla flödet kommer det på sikt krävas investeringar i systemstöd.

I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår:

  • Kartläggning av tillverkningsprocessen
  • Utveckling av rutiner och nyckeltal för uppföljning
  • Stödja tillverkningsprocessen ur ett ekonomiskt perspektiv
  • Ta fram beslutsunderlag
  • Analys och utvärdering och framtagning av stödsystem
  • Driva eller delta i projekt kopplade till affärs-, ERP- och WMS system

Du kommer ha många kontaktytor och arbeta med utveckling av företagets processer inom exempelvis inköp, lager, tillverkning, installation och fakturering. Sammantaget får du en god överblick av hela tillverkningsprocessen och dess kostnader. Förbättring, optimering och effektivisering kommer vara ledstjärnor i ditt arbete.

Vi tror du har erfarenhet av ett likande arbete inom tillverkningsindustrin. Du är en van affärsystemanvändare och ser möjligheterna med digitalisering. Erfarenheter av processutveckling, förbättringsarbete och LEAN är tydliga fördelar. Du behärskar svenska och engelska på en god nivå. Troligtvis har du en högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller motsvarande och trivs med att analysera siffror.

Som person är du strukturerad och analytisk men samtidigt kommunikativ. I den platta organisationen värderas egenskaper som samarbetsförmåga och prestigelöshet högt. Du trivs med problemlösning, analys och förbättringsarbete.

Vi erbjuder dig en central roll för att skapa en effektiv, stabil och lönsam tillverkningsprocess. Har du frågor kring tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!