Produktionsledare

Ryds Glas & Aluminium AB tillverkar och säljer skjut- och vikpartier till uterum, vinterträdgårdar och fasader. Företaget erbjuder privatpersoner, byggare, återförsäljare samt Ryds Glas högkvalitativa kundanpassade lösningar. Ryds Glas & Aluminium AB finns i moderna lokaler i Laholm, har 17 anställda, och omsätter 22 miljoner kronor. Ryds koncern har idag 36 glasmästerienheter runt om i landet. För mer information om företaget och koncernen se www.rydsglas.se

Rekrytering Avslutad

Produktionsledare

Du kommer ansvara för hela produktionskedjan vilket omfattar materialförsörjning, tillverkning av ingående komponenter samt montering och färdigställande inför leverans. Du tar även själv en aktiv del i produktionen och beroende på erfarenhet stödjer du någon eller några delar av kedjan.

Följa upp tillverkningstider och arbeta med ständiga förbättringar är viktiga delar av tjänsten för att skapa effektivitet samt ordning och reda. Du sammanställer händelserapporteringen som berör produktion och ge förslag på kort- och långsiktiga förbättringslösningar. Underhåll av produktionsutrustning samt inköp av verktyg och förnödenheter ingår i tjänsten.

Personalansvaret omfattar anställning, introduktion och utbildning av produktionspersonal samt medarbetarsamtal och arbetsmiljö. Du sammanställer även underlag för löner.

För att lyckas tror vi det krävs några års erfarenhet av en likande befattning inom ett tillverkande företag. Som person är du en kvalitetsmedveten och tydlig arbetsledare med god planeringsförmåga.

För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 10/8 märkt ”Produktionsledare Ryds Glas”. Ansökan skickar du till info@enoem.se