Produktionsledare

Smurfit Kappa Sverige AB är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp samt av maskinsystem för rationell resning och inpackning. Företaget har tre wellpappfabriker, fem arkfabriker varav en i Finland, ett display­företag, offset- och preprintenheter jämte försäljningskontor även i Danmark och Norge. Huvudkontoret ligger i Eslöv. Bolaget omsätter drygt 1,5 miljarder kronor och har totalt ca.800 anställda. Fabriken i Brännögård är belägen 4,5 mil nordost om Halmstad med cirka 150 anställda. För mer information om bolaget se: www.smurfitkappa.com

Till Brännögård söker vi nu en Produktionsledare

Är du intresserad av att arbeta i en process med snabba flöden och hög automatiseringsgrad? Som produktionsledare ansvarar du för att optimera utnyttjandegraden av produktionsutrustningen samt styra och följa upp det dagliga arbetet mot uppsatta mål.

I rollen ansvarar du för att produktionsprocesserna är stabila samt att arbetet utförs enligt rutiner och önskad kvalitet. En viktig del av tjänsten är att aktivt verka för en säker och utvecklande arbetsmiljö.  Du är även delaktig i arbetet med ständiga förbättringar.

I produktionsteamet ingår tre produktionsledare och personalansvaret omfattar ca 30 medarbetare. Du rapporterar till produktionschefen. Koncernspråket är engelska och befattningen kräver goda kunskaper både muntligt och skriftligt.

Vi tror du har erfarenhet av en produktionsledande roll inom tillverkningsindustrin och ser det strukturerade förbättringsarbetet som en naturlig och nödvändig del i det dagliga arbetet. Du har en teknisk utbildningsbakgrund och ett intresse för processer och flöden.

För att lyckas i rollen krävs överblick, beslutsamhet och ett tydligt ledarskap. Du har lätt för att kommunicera med andra och har förmågan att engagera dina medarbetare. Du tror på samarbete och har en prestiglös framtoning. Du drivs av att nå resultat och trivs i en miljö som präglas av teknik, kvalitet och ett högt tempo.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter, både inom Sverige och utomlands. Tjänsten är på tre-skift.

Vid frågor om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390 på Nilsson & Mossberger. Vi ser fram emot din ansökan senast den 1/3. Det går även bra att kontakta produktionschef Kerstin Jonasson 0345-482 00 samt fackligt kontaktombud, Ledarna, Tord Johansson 0345-482 91

Ansök nu