Produktionsledare

Pronova AB utvecklar, tillverkar och säljer Pronova förpackningssystem som består av förpackningsmaskiner och påsar. Verksamheten inkluderar konstruktion, bearbetning, montering, extrudering av plastfilm, tryck och påstillverkning. Utifrån ett brett standardutbud och i ett nära samarbete med våra kunder erbjuder vi kvalificerade lösningar på olika slags förpackningsproblem. För mer information om företaget se: www.pronovaab.se

Nu söker vi en produktionsledare till Halmstad

Din huvuduppgift blir att stödja, effektivisera och säkerställa den dagliga produktionen. Målet med tjänsten är att minska tidsåtgången vid omställning mellan olika produktionsorder och öka utnyttjandegraden av produktionsprocessen.

Du kommer ansvara för att produktionsorderna utförs i enlighet med mål, kvalitets- och leverans krav. Du arbetar med kvalitetsfrågor och ständiga förbättringar. En viktig del av rollen är att leda och engagera dina medarbetare. Tjänsten kräver din närvaro ute i produktionen och du rapporterar till VD.

För att lyckas tror vi det krävs ett antal års erfarenhet från en produktionsledande roll i en mindre organisation.  Du har arbetat med produktionsförbättringar och du är van vid att arbeta i en ISO styrd miljö. Troligtvis har du en teknisk utbildningsbakgrund och ett intresse för produktion och ledarskap. Som person är du drivande, målmedveten och är tydlig som ledare.

Är du en duktig organisatör med tekniskt intresse och ledarerfarenhet? Då kan du vara den vi söker. För mer information kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Sista ansökningsdag är den 12/4.

Ansök nu