Produktionsmedarbetare

 

Tata Steel ingår i Tata Group, en snabbväxande global företagsgrupp med 580 000 anställda och verksamheter i mer än 100 länder på alla världsdelar. Tata Group är aktivt i 7 av de största industrisektorerna – råvaror, teknik, IT, energi, konsulttjänster, konsumentprodukter och kemikalier. Ståldivisionen är ett av världens största stålbolag. Tata Steel ́s produk- ter och kompetens bidrar aktivt till en hållbar utveckling. Tata Steel är en av de ledande aktörerna på den nordiska marknaden. Vi rekryterar nu fler kompetenta personer för att fortsätta expansionen som syftar till att erbjuda nordisk industri en ännu bättre service och fler innovativa stålprodukter. För mer information se: www.tatasteeleurope.com

Halmstad Steel Service Center AB söker vi nu Produktionsmedarbetare

Halmstad Steel Service Center har ett brett spektrum av kunder både inom tillverknings- och bilindustrin. Verksamheten växer och vi söker nu ytterligare medarbetare till produktionen. Vi ställer samtidigt om fabriken mot LEAN och som en del av vårt team kommer vi stödja dig så du utvecklas i takt med vår verksamhet.

Produktionen består av klippning till formatplåtar samt spaltning av stålband, detta bedriver vi i vår moderna fabrik med strategiskt läge i Halmstad Hamn. Dina arbetsuppgifterna består framför allt av maskinomställningar, travers- och truckkörning.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en klar fördel. Vi söker dig som vill vara med på en utvecklande resa tillsammans med vårt produktionsteam.

Vi värdesätter att du tar ansvar, är planerande och strävar efter att vara effektiv. Du är en lagspelare och kommer bli en viktig kugge i teamet. Vi söker dig som driver för att uppnå mål och inspireras av utmaningar. Vi ser framförallt till dina personliga egenskaper. Om du är den som beskrivs ovan tveka inte att söka. Vi kommer erbjuda dig en stabil och trygg arbetsplats och en mycket bra arbetsmiljö, du kommer få förtroende och inflytande både i ditt eget och teamets arbete.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Ansök nu